Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Σερρών . Τι θέση έχετε κ Φωτιάδη ???

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιαδησ σερρεσΘα απευθυνθούμε στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Σερρών
κ Φωτιάδη για να ζητήσουμε την άποψη του για τους όρους του συμφωνητικού για την συναυλία που διοργάνωσε ο ΟΠΑΚΠΑ με τους αδελφούς Τσαχουρίδη .Και απευθυνόμαστε στον κ Φωτιάδη γιατι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του που συμμετέχουν στο ΔΣ του ΟΠΑΚΠΑ ψήφισαν την συγκεκριμένη συμφωνία .
Στον 2ο όρο αναφέρεται οτι ο ΟΠΑΚΠΑ θα πάρει το 15% επί των ακαθαρίστων εισπράξεων, συν τον αναλογούντα ΦΠΑ. Πιο κάτω όμως αναφέρεται οτι αφού από τα έσοδα  αφαιρεθούν τα έξοδα  και κατόπιν θα υπολογιστεί το ποσοστό του 15% .
Επομένως Στέφανε μιλάμε για το 15% επι των καθαρών εσόδων ,???? Η λάθος το καταλαβαίνουμε 


ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ 

2. Ο δεύτερος των συµβαλλοµένων θα καταβάλλει στο ∆.Σ. (διαχειριστή οικονοµικών του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ) ποσοστά 15% επί των ακαθαρίστων εισπράξεων, συν τον αναλογούντα ΦΠΑ από τα εισιτήρια πού θα διατεθούν από τα ταµεία του ∆.Γ. ως και τα εισιτήρια τα οποία έχουν διατεθεί εκτός των Ταµείων του ∆.Γ αµέσως µετά το πέρας εισόδου των θεατών για την παρακολούθηση της παραπάνω µουσικής συναυλίας. Από το σύνολο των εσόδων θα αφαιρεθούν τα έξοδα που απαιτήθηκαν για την όλη οργάνωση της εκδήλωσης καθόσον η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία µε τον ΟΠΑΚΠΑ και θα πρέπει και το Ν.Π να συµµετάσχει στα έξοδα και κατόπιν θα υπολογιστεί το ποσοστό του 15% 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.