Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 1-1

Φιλικό: Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 1-1!Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις τα Λιοντάρια με τον Αγροτικό Αστέρα σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο
Σερρών. Σε ένα παιχνίδι με πολλούς πειραματισμούς στην βασική ενδεκάδα αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από τον Παναγιώτη Διλμπέρη τα Λιοντάρια ήταν σωστοί τακτικά και δεν κινδύνεψαν στο παιχνιδι. Το γκολ που πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, που σε κανονική ροή παιχνιδιού δεν μπορούσε να απειλήσει με κανέναν τρόπο την πειραματική αμυντική τετράδα που παρέταξε ο προπονητής των Λιονταριών (Καψάλης,Βοσκοπουλος,Τσελεπίδης,Στέβιτς)  κατάφεραν να προηγηθούν με ένα αριστοτεχνικό φάουλ του Τεγούση που πήγε στο Γ του Ντουπρέ στο 55ο λεπτο της αναμέτρησης. 
Αμέσως μετα το γκολ ο κόουτς των Λιονταριών αρχισε να ανακατεύει την τράπουλα και να βάζει παίκτες με επιθετικές αρετές. Κανούλας,Γκατσέσα και Τάντιτς πέρασαν και οι μπελάδες άρχισαν για την άμυνα των πρασίνων. Κάθε φορά που ο Τάντιτς άγγιζε μπάλα προκαλούσε αναταραχή με τις κούρσες του. Σε μια απ'αυτες τις κουρσες στο 72ο λεπτό απ'τα αριστερα συγκλινε στην περιοχη και πέρασε με τρομερη ενεργεια δύο πρασινους πριν τον ανατρεψουν μέσα στην περιοχη κερδίζοντας πέναλτι.
Την μπάλα πήρε κατευθείαν ο Γκατσέσα που χωρίς δεύτερη σκέψη εκτέλεσε ψυχρά και ευστοχα κάνοντας το 1-1 και άνοιξε λογαριασμό με τα Λιοντάρια που πηραν ψυχολογια και πίεσαν μεχρι το τελος της αναμέτρησης χωρις όμως να καταφέρουν την ολική ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.