Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΕΠΣ Σερρών . Αποχωρεί ο Χρ Χριστοφορίδης

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ... «ΠΙΚΡΟ ΑΝΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ»Σίγουρα αλλιώς θα περίμενε την τελευταία του Γενική Συνέλευση ως πρόεδρος της ΕΠΣΣ, μετά από 25 χρόνια προεδρίας και 7 εκλογικές αναμετρήσεις ο κ. Χριστόφορος Χριστοφορίδης, αφού όπως παραδέχθηκε μεταξύ άλλων και αρνητικά υπήρξαν στην τελευταία του χρονιά αλλά και πολλές ομάδες δεν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα και αλλιώς την έζησε.
 
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ…
 
Αγαπητά μας μέλη,
σας καλωσορίζουμε στη σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΣ.
Δυστυχώς  και η φετινή χρονιά περιλαμβάνει θετικά κα αρνητικά στοιχεί όπως κάθε χρονιά… 
Μακάρι να απουσίαζαν τα άσχημα αλλά δεν τα καταφέρνουμε, γεγονός που μας στενοχωρεί όλους μας ειδικά όμως εμένα που είναι τελευταία μου παρουσία σε Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών. Δεν θα ήθελα μετά από 25 χρόνια και 7 εκλογικές αναμετρήσεις το τέλος αυτής της πορείας να έχει αυτήν την κατάληξη. Κι αναφέρομαι βέβαια στην ένσταση του Ηρακλή Αμμουδιάς, κατά του Διαγόρα Δασοχωρίου. Η εκδίκαση αυτής της ένστασης ήταν πολύ δύσκολη. Αποτανθήκαμε στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και μας συμβούλευσαν να κάνουμε δεκτή την ένσταση. Στην προσφυγή όμως που ακολούθησε άλλα αποφάσισε το δικαστήριο.  
Η πίεση του χρόνου για ανάδειξη πρωταθλητή ήταν μεγάλη, αφού κόντευε ένα πρωτάθλημα που άρχισε να μην τελειώσει και αυτό δυστυχώς προς μεγάλη ικανοποίηση κάποιων που λένε ότι υπηρετούν το ποδόσφαιρο. Ένα τέτοιο πρωτάθλημα ενδιαφέρον κάθε χρόνο θα βρεθεί κάτι που θα μας το χαλάσει. 
Ευχάριστο και θετικό ήταν η άνοδος της ομάδος του Απόλλωνα Παραλιμνίου στην Γ΄ Εθνική, ύστερα από πολλά χρόνια που απουσίας Σερραϊκών ομάδων από την παραπάνω κατηγορία. Να μην ξεχνάμε να αναφέρουμε και τις επιτυχίες των Ενωσιακών μας ομάδων που πρώτευσαν  και πέρσι κόντρα στην ΕΠΣ Μακεδονία και φέτος κόντρα σε Δράμα και Καβάλα. 
 
Αγαπητοί φίλοι,
Είναι γνωστό και ολοφάνερο ότι κάθε χρόνο λιγοστεύουν τα σωματεία μας. Οι λόγοι είναι γνωστοί και απολύτως δικαιολογημένοι.  Θα έλεγα καλύτερα να συμβαίνει αυτό, παρά να δοκιμάζονται οι οικονομίες των οικογενειών και προπαντός τα παιδιά μας. Επειδή αγαπάμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε να προσφέρουμε, στην ομάδα μας,  η προσφορά πρέπει να είναι συνολική, τα βάρη να τα  σηκώνουν πολλοί και οι αμοιβές των ποδοσφαιριστών αν είναι ελάχιστες. Ερασιτεχνικό είναι το ποδόσφαιρο.  Ο μαρασμός κυριαρχεί. Λένε ότι είμαι αισιόδοξος. Ναι είμαι, αλλά δεν κρύβω ότι τώρα τελευταία, σκέψεις και συναισθήματα απαισιοδοξίας  με καταλαμβάνουν. Ακόμα όταν βλέπετε  αυτό το παλάτι, το γήπεδό μας, χωρίς κόσμο, χωρίς παιδιά, χωρίς κίνηση, με κυλικείο κλειστό,  η θλίψη δυστυχώς έρχεται απρόσκλητη. 
Τελειώνω δεν θα ευχολογήσω,  αλλά για να αντιμετωπίσουμε τη σημερινή δύσκολη κατάσταση να εφοδιαστούμε και εμείς και εσείς  με σύνεση και συναίνεση για ομαλή συνεργασία!
Ευχαριστώ. 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Ακολούθησε ο Οικονομικός Απολογισμός ο οποίος αφού αναγνώσθηκε από την Γραμματεία της ΕΠΣΣ εγκρίθηκε δια ανατάσεως της χειρός.
 
ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ…
Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις-τοποθετήσεις από μεριά των παρεβρισκόμενων. 
IMG 4855
Πρώτος το λόγο πήρε ο κ. Εφραιμίδης Νίκος εκπροσωπώντας τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και ρώτησε να μάθει ποια θα είναι η 12η ομάδα της Επίλεκτης και  αν είναι νόμιμο να γίνει το μπαράζ ανάμεσα σε Χαροπό και Νέο Σούλι.
Η απάντηση του προέδρου ήταν ότι εφόσον οι ομάδες χρησιμοποιήσουν παίκτες που ήταν στην δύναμη τους μέχρι της 30 Ιουνίου τότε είναι νόμιμο.
IMG 4866
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο προπονητής Νίκος Γάδος εκπροσωπώντας το σωματείο στο οποίο είναι προπονητής(Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης), οποίος τόνισε ότι με την αναδιάρθρωση υποβιβάζονται στην αρχή 4 και τώρα 3 ομάδες, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι ορθότερο είναι να υποβιβάζονται 2 ομάδες και να ανεβαίνουν από την Ανώτερη μόνο οι δυο πρώτοι των ομίλων. Επίσης ο κ. Γάδος  τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξει και η βαθμολογία που ακολουθεί τις ομάδες από την κανονική περίοδο στα Play Off και Play Out. 
IMG 4870
Τα αίματα άναψαν όταν στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Πανσουλιακού, κ. Σάκης Κεραμιδάρης ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο για αθέτηση των συμφωνηθέντων όσον αφορά τον τρόπο που θα αναδειχθεί η 12η ομάδα της Επίλεκτης, αφού ενώ στην αρχή δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αγώνας μπαράζ, όλα άλλαξαν μέσα σε δυο ημέρες και το μπαράζ ήταν η μόνη λύση, υποστηρίζοντας όμως ο παράγοντας του Πανσουλιακού ότι η ομάδα του δεν έχει ποδοσφαιριστές(Το μπαράζ θα δοθεί με ποδοσφαιριστές που ανήκαν στη δύναμη των Σωματείων μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016).
Η απάντηση του προέδρου(γιατί δεν έχετε παίκτες, πνίγηκαν) και η ανταπάντηση των εκπροσώπων του Πανσουλιακού(είσαι απαράδεκτος) λίγο έλειψε να τινάξει την διαδικασία στον αέρα που ευτυχώς όμως εκτονώθηκε η κατάσταση και συνεχίστηκε η διαδικασία.
 
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ….
Στη συνέχεια έγινε η απονομή των Κυπέλλων στους Πρωταθλητές της χρονιάς που μόλις ολοκληρώθηκε
ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ, Πρωταθλήτρια του Α΄ ομίλου της Ανώτερης κατηγορίας
IMG 4877
Ο Β΄Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΣ κ. Χριστόφορος Τερζίδης απονέμει το Κύπελλο στον πρόεδρο της Δόξας Λιθοτόπου κ. Κώστα Χαλκίδη.
 
ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ, Πρωταθλήτρια του Β΄ ομίλου της Ανώτερης κατηγορίας
IMG 4884
Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΣ και υπψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΣ  κ. Στέφανος Καρυπίδης απονέμει το κύπελλο στον πρόεδρο της Ελπίδας Σκουτάρεως, κ. Κώστα Νταούδη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ/ΚΕΣΣΑΝΗΣ, Πρωταθλητής του Α΄ ομίλου της Β΄ΕΠΣΣ. 
IMG 4889
το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΣ κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης απονέμει το κύπελλο στον εκπρόσωπο τουΜεγάλου Αλεξάνδρου Ηράκλειας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΛΤΟΤΟΠΙΟΥ, Πρωταθλητής του Β΄ ομίλου της Β΄ΕΠΣΣ. 
IMG 4888
Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΣ κ. Κώστας Βότσης, απονέμει το κύπελλο στον εκπρόσωπο του Ατρόμητου Βαλτοτοπίου.
 
ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
IMG 4892
Ο ΑΝ. Γεν. Γραμματέας κ. Αθανάσιος Ζουρνατζής, απονέμει το κύπελλο στον εκπρόσωπο της παιδικής ομάδας του Εθνικού Σιδηροκάστρου κ. Ακλέκο Τσαρτσίδη.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΟ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
IMG 4898
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Σερρών κ. Γκυρίνης Χρυσάφης, απονέμει το Κύπελλο στον εκπρόσωπο της παιδικής ομάδας του ΑΟ Νιγρίτας. 

http://www.serresgoal.gr/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.