Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Πανσερραικός .Ανέλαβε ο Χρήστος Κοράκης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ… ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΑΚΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ…Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να αναλάβει την Διοίκηση του Πανσερραϊκού ο Χρήστος Κοράκης και από αύριο να τρέχει ο προγραμματισμός για τη νέα μέρα.
Ο νέος μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού έτσι κι αλλιώς όλο αυτό το διάστημα είχε κάνει τις κινήσεις του και αναμένεται πολύ σύντομα να γίνουν οι πρώτες ανανεώσεις, ενώ πολύ σύντομα θα γίνουν και οι μεταγραφές προκειμένου να υπάρξει ένα πλήρες και αξιόλογο ρόστερ, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και κινήσεις να αξιοποιηθούν τα ταλέντα του νομού και να πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας.
Από την άλλη όλο αυτό το διάστημα ο Χρήστος Κοράκης είχε τις επαφές του και με προπονητές και πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και σ’ αυτό φλέγον θέμα. 
Ασφαλώς πολύ σύντομα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ προκειμένου να γίνουν γνωστά περισσότερα όσον αφορά και την σύνθεση του νέου ΔΣ και όλα να πάρουν το δρόμο τους.

..  http://www.serresgoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.