Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΝΟΔΕ Σερρών. Εκτός ψηφοδελτίου Μενέλαος -Θεόφιλος ???

Βόμβα στα θεμέλια της Σερραικής γαλάζιας πολυκατοικίας αναμένεται να βάλει η πιθανότητα να
βρεθούν εκτός γαλάζιου ψηφοδελτίου οι πρώην βουλευτές Μενέλαος Βλάχβεης και Θεόφιλος Λεονταρίδης  .Εαν οι  επόμενες εκλογές γίνουν μέχρι και τις 20 Μαρτίου του 2017 υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η εκλογή των βουλευτών να γίνει και πάλι με λίστα και οχι με σταυρό . Με δεδομένη την απόφαση της νέας ηγεσίας της ΝΔ να ελέγξει την κοινοβουλευτική ομάδα που θα προκύψει . Σε θέσεις μετά τους νυν βουλευτές έχει αποφασιστεί να τοποθετηθούν πρόσωπα του περιβάλλοντος του προέδρου . Η γαρνιτούρα με την οποία θα σερβιριστεί το σενάριο είναι αυτό της ανανέωσης σε πρόσωπα ( ήδη σε νόμο της Μακεδονίας πολύ κοντινό μα πολύ κοντινό μας γίνεται πανηγύρι αφού κυκλοφορεί ευρέως οτι δεύτερος στην λίστα πίσω από τον εκλεγμένο βουλευτή θα τοποθετηθεί στενός συνεργάτης του προέδρου .) Στα δικά μας τώρα αν γίνουν με λίστα στην τρίτη και τέταρτη θέση ( οι οποίες σε περίπτωση νίκης της ΝΔ μπορεί να δώσουν βουλευτικές έδρες ) θα τοποθετηθούν άνθρωποι της επιλογής του  Κυριάκου Μητσοτάκη . Στο όνομα της ανανέωσης ο Θεόφιλος Λεονταρίδης θα αποστρατευθεί ενώ αναζητείται φόρμουλα να χρυσώσουν το χάπι στον Μενέλαο Βλάχβεη . Καταλαβαίνετε οτι αν επαληθευθουν τα παραπάνω τι πανηγύρι θα γίνει στις εκλογές και που θα κινηθούν τα ποσοστα της ΝΔ στον νομό Σερρών .

Υ.Γ Προς επιβεβαίωση των παραπάνω ανατρέξτε σε δημοσιευματα και δηλώσεις κύκλων του προέδρου της ΝΔ που κάνουν λόγο για την πιθανότητα να μείνουν εκτος ψηφοδελτίων και νυν βουλευτές

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.