Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι Παναγιώτη υπάρχουν κακές προθέσεις

η εικόνα προφίλ του Panajiotis KagioglidisΑπό καρδιάς γραμμένο το κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο δημοσιογράφος  κ Παναγιώτης
Καγιογλίδης . Προσυπογράφουμε ότι γράφεις αλλά αγαπητέ Παναγιώτη ως οξυδερκής δημοσιογράφος  όταν θα στρώσει η λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας στις Σέρρες καλό θα είναι να κάνεις ένα ρεπορτάζ ( όπως τα τόσα που κάνεις μέσα από τις σελίδες του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ). Για να δούμε ποιοι τον πόνο και την δυστυχία αυτών των ανθρώπων θα το κάνουν επάγγελμα ( πάντα στο όνομα της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού βεβαίως .. βεβαίως ) γιατι όταν έχουν  μάθει το προσωπικό τους πρόβλημα να το << πουλάνε >> σκέψου τι ενδοιασμούς  θα έχουν να << πουλήσουν >> το πρόβλημα των άλλων . Οι υπόλοιποι που βρίζουν και  νομίζουν οτι φυλάνε Θερμοπύλες δεν μπορούν να φανταστούν  τι καλή υπηρεσία προσφέρουν στους καλούς και φιλάνθρωπους 
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗ 

Δεν θα βαρεθώ να καταγγέλλω την ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος των συνανθρώπων μας από που και να προέρχεται. Χτες έφτασαν οι πρώτοι 425 πρόσφυγες στο ΚΕΓΕ Σερρών και οι ντόπιοι "πατριώτες του πληκτρολογίου" έπιασαν "δουλειά" διαδίδοντας μίσος, χολή και ψέματα εναντίον ανθρώπων που έχασαν τα πάντα και το τελευταίο που θέλουν είναι να μείνουν εδώ στοιβαγμένοι σαν τα ζώα σε ακατάλληλα κτίρια. Κάποιοι φωνάζουν πως δίνετε μεγαλύτεροι προσοχή στους "ξένους" παρά στους Έλληνες λοιπόν τους προκαλώ αφού τόσο ενδιαφέρονται για τους Έλληνες που πεινάνε να συνεισφέρουν οικονομικά ή εθελοντικά στα συσσίτια του Δήμου και της Μητρόπολης θα το κάνετε;;; Όχι δεν θα το κάνετε γιατί πολύ απλά τα λόγια είναι φθηνά και εύκολα ενώ οι πράξεις απαιτούν κότσια και διάθεση.

Ακούω πως θα αυξηθεί η εγκληματικότητα δυστυχώς σας ενημερώνω πως εξαιτίας της φύσης του επαγγέλματος μου πως οι "εγχώριοι κακοποιοί" κάνουν "χρυσές δουλειές" ευτυχώς διαθέτουμε μία απόλυτα ικανή Αστυνομική Διευθυνση που μας βγάζει καθημερινά ασπροπρόσωπους. Αναρωτιέμαι που είναι όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι πατριώτες που αποζητούν "δικαιοσύνη" για εγκλήματα που δεν έχουν ακόμα γίνει όμως σιωπούν για τα εγκλήματα που γίνονται καθε μέρα από συμπατριώτες τους. Δυστυχώς αδυνατούμε ή καλύτερα δεν θέλουμε να κατανοήσουμε πως το έγκλημα δεν είναι χαρακτηριστικό μίας εθνότητας αλλά πηγάζει από την φτώχεια και την ανέχεια. Το έγκλημα θα εκλείψει μόνο όταν δημιουργήσουμε μία πολιτεία που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες, θα καλύπτει τις ανάγκες όλων και θα προσφέρει παιδεία.

Οι παππούδες μου ήταν πρόσφυγες από την Θράκη και την Μ. Ασία και δέχτηκαν τον ίδιο ρατσισμό όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα, συγγενείς και φίλοι μου έγιναν μετανάστες στο εξωτερικό για να επιβιώσουν και δέχτηκαν τον ίδιο ρατσισμό, θα ήταν έτσι απαράδεκτο, ανεύθυνο και αχρείο να ρίξω τις ευθύνες για όσα στραβά μου συμβαίνουν σε ανθρώπους που έχουν ήδη υποφέρει αρκετά και δεν μου φταίνε σε τίποτα.

Εγώ θα βοηθησω όπως μπορώ αυτούς τους ανθρώπους, εσύ θα μείνεις αμέτοχος ;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.