Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Στον Βώλακα της Δράμας συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πανσερραικός

Στον Βώλακα Δράμας βρίσκεται ο Πανσερραϊκός όπου θα παραμείνει έως τις 27 Αυγούστου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στην αποστολή του Πανσερραϊκού συμμετέχουν 25 ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει στην διάθεσή του, τους 10 που ανανέωσαν(Μέλκας, Ιωαννίδης, Καψάλης, Σιάκκας, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης, Ανδρέου, Τσομαχασβίλι), τους 3 δανεικούς από τον ΠΑΟΚ(Κτιστόπουλος, Τσελεπίδης, Παναγιωτίδης,), τις δυο προσθήκες(Τσουβαλτσίδης,Τσούτσης), τους 3 Γάλλους(Ντουπρέ, Μαφουτά, Φουσού) και τους 3 από την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού(Κασίμης, Δάλλας, Μαυρίδης).
Από κει και πέρα ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και τους  Τάντιτς, Τσίλογλου, Κανούλα και έναν νεαρό Βιούλγαρο.
Ο Ματτία Τάντιτς, είναι αδερφός του Μπόζινταρ, ενώ ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, Μανώλης Τσίλογλου που είχε απασχολήσει και πέρσι τον Πανσερραϊκό προέρχεται από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ο 24χρονος επιθετικός, Σάκης Κανούλας, έχει αγωνιστεί στον Άρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ΟΦΗ, την Καβάλα και την Αναγέννηση Επανωμής.
Από κει και πέρα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου, τον 21χρονο μέσο, τον οποίο γνωρίζει ο Παναγιώτης Διλμπέρης όταν τον είχε ποδοσφαιριστή στον Εθνικό Γαζώρου. Πέρσι αγωνίστηκε στην Super League, σε 3 παιχνίδια με τα χρώματα της Καλλονής και 3 στο Κύπελλο και θεωρείται πολύ πιθανό τις προσεχείς ημέρες να βρεθεί στον Βώλακα και να ενσωματωθεί στην αποστολή του Πανσερραϊκού.

http://www.serresgoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.