Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΚΚΕ Σερρών .42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Αποτέλεσμα εικόνας για 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕTο ταξίδι του 42ου Φεστιβάλ  ΚΝΕ-Οδηγητή  στο νομό
μας, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο στρατόπεδο Παπαλουκά.
Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του ¨Οδηγητή¨ είναι η μεγάλη γιορτή της νεολαίας, κάθε νέου που ονειρεύεται, αγωνιά για το μέλλον και διεκδικεί μια καλύτερη ζωή.
Το Φεστιβάλ μας αποτελεί πλέον «θεσμό» για την νεολαία, αντέχει στο χρόνο, ανανεώνεται κι αναβαθμίζεται γιατί η «καρδιά» του είναι ο στόχος για τον οποίο παλεύουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ: η νέα σοσιαλιστική κοινωνία. Παραμένει νέο γιατί απέναντι στο σημερινό γερασμένο εκμεταλλευτικό σύστημα προβάλει τη μόνη πραγματική διέξοδο προς όφελος της νεολαίας:  την επαναστατική ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής κοινωνίας .
Στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή τιμάμε τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που η δράση του στα 1946-1949 αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της ταξικής πάλης στην Ελλάδα κατά τον 20ο αιώνα!
Το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες του μετα τις 20:00, στον χώρο θα βρίσκεται έκθεση φωτογραφιών αφιέρωμα στο Δ.Σ.Ε, θα υπάρξει παρουσίαση χάρτη με τις μάχες που έδωσε ο Δ.Σ.Ε. στην περιοχή. Στο χώρο επίσης θα λειτουργεί ταβέρνα και μπαρ. Θα γίνει κεντρική ομιλία και θα ακολουθήσει συναυλία με μουσικά σχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.