Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Την επαναλειτουργία της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος στις Σέρρες ζητά η Φωτεινή Αραμπατζή

Την επαναλειτουργία της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος στις Σέρρες ζητά η βουλευτής Σερρών της
ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή από τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου με σχετική Ερώτηση, που κατέθεσε στη Βουλή. Σχολή, που λόγω της αδικαιολόγητης αδιαφορίας των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου, από το 2015 και μετά έχει «κατεβάσει ρολά» πριν καλά - καλά λειτουργήσει.


Η Σερραία βουλευτής ζητά εξηγήσεις για τους λόγους, που μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει οι απαραίτητες ενέργειες για τη στελέχωση του τμήματος με το απαραίτητο προσωπικό. Καλεί δε τον Υπουργό να διασαφηνίσει αν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επαναλειτουργία της Σχολής, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η Σχολή της Θεσσαλονίκης και να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι κρεοπώλες και εκδοροσφαγείς από τις 4 Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας και Πέλλας) να αποκτήσουν από τη συγκεκριμένη Σχολή την απαραίτητη πιστοποίηση σε εύλογο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα σε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης και αυξανόμενης ανεργίας

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.