Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αλέξανδρος Αραμπατζής .Γιατί απορούμε;

anaptixiΔιάβαζα χτες μια συνέντευξη του Ευάγγελου Μυτιληναίου, του επικεφαλής του ομώνυμου βιομηχανικού κολοσσού, ενός εκ των πλέον ισχυρών και ικανών επιχειρηματιών της χώρας. Ο λόγος του, πλην των άλλων, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα διότι ήταν από τους πρώτους που είδε την κρίση και – για το καλό του ομίλου του και των μετόχων του – έλαβε εγκαίρως μέτρα θωράκισης του.
Τι είπε λοιπόν ο κ. Μυτιληναίος, σε συνέντευξη του,  από το 2008 παρακαλώ (τότε που η κρίση είχε χτυπήσει τις ΗΠΑ και εμείς αγρόν αγοράζαμε). Ότι για να αντέξουμε την λαίλαπα που έρχεται, «πρέπει να ενθαρρύνουμε παντοιοτρόπως  τους νέους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, επιστήμονες αυτής της χώρας».
 Εμείς βέβαια κάναμε το ακριβώς αντίθετο. Επιφυλάξαμε για αυτές τις ομάδες πληθυσμού την χειρότερη δυνατή μεταχείριση. Ό,τι κρατικοδίαιτο και αντιπαραγωγικό προστατεύτηκε. Ο,τι δυναμικό και παραγωγικό πολεμήθηκε λυσσαλέα.
Μετά απορούμε που μετράμε έξι χρόνια κρίση…
sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.