Σελίδες

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ψίθυρος πάνω από την πόλη .Έρχονται και στις Σέρρες τα hotspot ????

Πριν ένα μήνα ανακινήθηκε το θέμα δημιουργίας hotspot
στην Ροδόπολη το οποίο <<έσβησε >> με δηλώσεις μάλιστα οτι δεν τίθεται θέμα .Προ ημερών ο αντιδήμαρχος Σερρών κ Μυστακίδης χωρίς λόγο και αιτία με δηλώσεις του μας διαβεβαίωσε οτι δεν τίθεται θέμα δημιουργίας hotspot στις Σέρρες .Σημειώνοντας οτι υπάρχουν διαβεβαιώσεις από αρμοδίους οτι ο Ν Σερρών δεν περιλαμβάνεται στους σχεδιασμούς .Σας πληροφορώ και δεν δέχομαι αμφισβήτηση οτι αν το προσφυγικό συνεχίσε να διογκώνεται με τις συνεχείς αφίξεις προσφύγων στην Μακεδονία και στρατόπεδα στον  Ν Σερρών θα ανοίξουν για να υποδεχθούν πρόσφυγες .Το τονίζω αν δεν υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης τις επόμενες μέρες.

2 σχόλια:

  1. Θυμάστε τι είχε "υποσχεθεί" ο Σύριζας προεκλογικά? Ότι θα δώσει άσυλο σε όλους ανεξαιρέτως. Ας το σκεφτόσαστε πριν, τώρα είναι αργά. Πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έχετε πολλούς Χασαν,Αμπντούλ,κτλ.Αρχικα θα σας απαλλάξουν κυρίως από τα χρήματα σας...πολιτικά ορθή η ερμηνεία της ληστείας...και μην ανησυχήστε...ούτε το σχετικά βίαιο σεξ θα λείψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.