Σελίδες

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΔΗ Σερρών - Προμήθεια εδεσμάτων και ροφημάτων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών και υποβολή κλειστών προσφορών, για την προμήθεια εδεσμάτων και ροφημάτων μέχρι του ποσού των δέκα τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων δώδεκα  ευρώ και ενενήντα τεσσάρων λεπτών (14.212,94€) με το Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των ομάδων ή και για κάθε μια από αυτές, για τις ανάγκες της επιχείρησης.
Ο διαγωνισμός  θα διενεργηθεί, από  την  ορισθείσα  επιτροπή διενέργειας  του  διαγωνισμού, την 1η Μαρτίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 π.μστα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., Εθνικής Αντίστασης 34, Σέρρες, 3ος όροφος. Οι ενδιαφερόμενοι θα υπο-βάλλουν κλειστές προσφορές στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, μέχρι την ημερομηνία αυτή και ώρα 11:30 π.μ.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Προμηθειών της Επι-χείρησης κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες (τηλ.: 23210 68914).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.