Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η απάντηση του Γιάννη Τζεβελέκου στο serresbomb

Tην δική του απάντηση δίνει το μέλος της ΝΟΔΕ Σερρών κ Γιάννης Τζεβελέκος στην ανάρτηση 

Προς ΝΟΔΕ Σερρών : Μη προσπαθείτε να βαφτίσετε το.... ψαρι ......κρέας


Διαφωνώντας με τα όσα γράφουμε μεταθέτοντας την πτώση των ποσοστών της ΝΔ στις Σέρρες κύρια στην γενικότερη πολιτική κατάσταση .Θα επανέλθουμε κ Τζεβελέκο στο θέμα  .Οσο για το δικαιωμα της απάντησης είναι σε αυτό το ιστολόγιο αυτονόητο 

Η απάντηση του κ Τζεβελέκου

Δηλαδή μας λέτε καταλήγοντας, ότι για την πτώση των ποσοστών της ΝΔ στις Σέρρες δεν ευθύνεται η γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας τα τελευταία 5 χρόνια και η αλλαγή στον τρόπο λήψης αποφάσεων του Έλληνα ψηφοφόρου, αλλά ευθύνεται ο Καλαϊτζής, ο Στάγκος και ο Καμπούρης.
Με άλλα λόγια μας λέτε, ότι ο Σερραϊκός λαός είναι πρόβατα στο μαντρί της ΝΔ, που έχουν παραβιάσει τον φράχτη και οι εκάστοτε διοικήσεις της ΝΟΔΕ είναι κακοί τσοπάνηδες που δεν μπορούν να τους μαζέψουν. Σωστά και ωραία τα νούμερα και τα ποσοστά, αλλά η όποια επιτυχία ή αποτυχία πρέπει να μετράται σε συνάρτηση με τα πανελλαδικά αποτελέσματα της κάθε πολιτικής αναμέτρησης.
Τα παραπάνω δε σημαίνουν, ότι δε υπάρχουν και δικές μας ευθύνες σε κάθε εκλογική μάχη, καθώς ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά όχι και να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Επίσης εάν κατά τη γνώμη σας κινδυνεύουμε να καταλήξουμε "απόκομμα" καλό θα είναι να αφήσετε κάποια στιγμή την ανωνυμία και να έρθετε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα!

Σας ευχαριστώ για το δικαίωμα απάντησης.


Τζεβελέκος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.