Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Λευτερης Αβραμακης :Μήνυμα προς συντρόφους

Λευτερης ΑβραμακηςΜήνυμα προς όσους διαφωνούν εντός ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα απευθύνει
ο πρώην υποψήφιος βουλευτής κ Λευτ Αβραμάκης .Βέβαια το επιχείρημα του αγαπητου Λευτέρη οτι όσο σκληρά και να είναι τα μέτρα πρέπει να ψηφίσουν για μην κάνουν το χατήρι σε όλους αυτούς που θέλουν και επιδιώκουν την πτώση της κυβέρνησης και την επιβεβαίωση του σενάριου της "Αριστερής Παρενθεσης"!.Ειναι φοβερό .Απλά φιλε Λευτέρη να σου θυμίσω οτι το 2010 αποχώρησες από το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ εξαιτίας των μέτρων που είχαν ληφθεί .Και στο τέλος τέλος αυτό που προέχει είναι ο ελληνικός λαός ή οι κομματικοι στρατοι .





Λευτερης Αβραμακης

Μήνυμα προς συντρόφους:"Συντροφοι το μαζί θα πολεμήσουμε ,εσείς θα δοξαστειτε ξεχάστε το"!Η όλοι μαζί θα μείνουμε η όλοι μαζί θα φύγουμε! Δεν μπορεί να ακούω και να διαβάζω από εχθές ότι πολλοί συντροφοι διαφωνούν με τα μετρα αλλα θα ψηφίσουν(θέλοντας να γίνουν συμπαθείς στο λαο) ,λες και όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούμε με τα δημοσιονομικα μέτρα? Διαφωνώ, συμφωνοντας η συμφωνω διαφωνοντας δεν παίζει! Η συμφωνείς και στηρίζεις μη χρυσωνοντας το χάπι η διαφωνείς,καταψηφιζεις διαχωριζεις την θέση σου και παίρνεις την ευθύνη σου απέναντι στην ιστορία ,στο κόμμα και στο λαό για την επόμενη μέρα! Ούτε εγώ όπως και κάθε στελεχος, μέλος ,φίλος η ψηφοφόρος δεν ρωτηθηκα για το ύψος και την υφή των μέτρων αλλά δεν θα είμαι αυτός που θα κάνω το χατήρι σε όλους αυτούς που θέλουν και επιδιώκουν την πτώση της κυβέρνησης και την επιβεβαίωση του σενάριου της "Αριστερής Παρενθεσης"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.