Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Στέλιος Μπουφίδης :Δύο –παράπλευρες- διαπιστώσεις από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος:

Stelios BoufidisΤην άποψη του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος <<καταθέτει>> ο έμπειρος δημοσιογράφος
κ Στέλιος Μπουφίδης με post στο F/B .Βαρύνουσα η άποψη του κ Μπουφίδη που <<έφαγε >> με το κουτάλι τις εκλογικές αναμετρήσεις και ξέρει να << διαβάζει >> το εκλογικό αποτέλεσμα 







Stelios Boufidis

Δύο –παράπλευρες- διαπιστώσεις από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος:
1) Μην ακούσω ξανά ως ‘εξήγηση’ για άσχημο αποτέλεσμα τις δικαιολογίες «μας πολέμησε το κατεστημένο», «τα μέσα της διαπλοκής συσπειρώθηκαν εναντίον μας», «δεν μας επέτρεψαν να διαδώσουμε στο λαό τις θέσεις μας» και διάφορα άλλα. Γιατί αν αυτό που υποστηρίζεις είναι δίκιο τότε οι ακρότητες των καναλιών επιστρέφουν εναντίον τους, ενώ από την άλλη σήμερα μπορείς να βρεις τα μέσα για να φτάσει η φωνή σου στον κόσμο.
2) Για τους περισσότερους από τους ηγέτες και ηγετίσκους που μας κυβέρνησαν και που έχουν τη δική τους συμβολή και ευθύνη για τα όσα μας έφτασαν στο 2010 και για αυτά που βιώνουμε τα τελευταία πέντε χρόνια ισχύει η συμβουλή: Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Γιατί κάθε τους ψέλλισμα θυμίζει στον κόσμο το ‘έργο τους’ και τον διώχνει στην αντίθετη άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.