Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Κώστα Καραμανλή

Kostas KaramanlisΜπορεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στον Ν Σερρών να μην ήταν το αναμενόμενο
.Στο Π.Γ του βουλευτή Σερρών κ Κώστα Καραμανλη επικρατεί ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στην ιδιαίτερη εκλογική του περιφέρεια που είναι τα χωριά του Παγγαίου και τα οποία έδωσαν και την νίκη του ΝΑΙ στους δύο από τους εφτα δήμους που υπερίσχυσε το ΝΑΙ στον Ν Σερρών.
Στον πρώην δήμο Αλιστράτης όπου ο κ Καραμανλής διατηρεί ισχυρά ερείσματα  υπερίσχυε το ΝΑΙ με 53% το οποίο έκρινε και την νίκη του ΝΑΙ στον Καλλικρατικό δήμο Νέας Ζίχνης . Ο δήμος  Αμφίπολης που περιλαμβάνει την συντριπτική πλειοψηφία των χωριών του Παγγαίου είναι ο δευτερός δήμος από τους δυο που το ΝΑΙ υπερίσχυσε στον Ν Σερρών  .Μάλιστα  στην γενέτειρα των Καραμανλήδων τον καποδιστριακό δήμο  Πρώτης  το ποσοστό του ΝΑΙ άγγιξε το 57% Ξεπερνώντας και το ποσοστό που είχαν πάρει στις βουλευτικές εκλογές του 2015 τα κόμματα που υποστήριξαν το ΝΑΙ .Τουλάχιστον υπάρχει η ηθική δικαίωση οτι προσπάθησαν και αποδεικνύεται με το αποτελέσμα της κάλπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.