Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Θ Καστρινός :Το ερώτημα τώρα πια είναι: θα το τολμήσουν;



Θεόδωρος ΚαστρινόςΤην θέση του για τις προτάσεις που αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση
για να επιτύχει την πολυπόθητη συμφωνία .Κρατώντας σαφείς αποστάσεις .Εμεις θα πόυμε οτι ο κ Καστρινός είναι από τους ελάχιστους από τον τοπικο ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν σταθεροι σε όσους υποστήριζαν πριν και μετά τις εκλογές .Αποφευγοντας να πράξουν οτι οι συντριπτική πλειοψήφια των συντρόφων .Βαφτίζοντας το <<ψάρι κρέας >>




Όποιος ακολουθεί το δρόμο του προηγούμενου, αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στο ίδιο σημείο με τον προηγούμενο. Είτε δεξιός, είτε κεντρώος, είτε αριστερός.
Όποιος ψηφίζει μνημόνιο ή (με όποιο όνομα κι αν το "βαφτίζει" κανείς) συμφωνία, στην ίδια "μαυρη τρύπα" θα πέσει. Σ' αυτήν την "μαύρη τρύπα" που έπεσαν και οι προηγούμενοι. Είτε δεξιοί, είτε κεντρώοι, είτε αριστεροί. 
Δυστυχώς γι' αυτούς που σχεδιάζουν το πολιτικό τους μέλλον σε μια τέτοια εξέλιξη, το παραπάνω δεν αποτελεί δικιά μου αυθαίρετη διαπίστωση, αλλά πραγματικότητα των τελευταίων μνημονιακών χρόνων (στην Ελλάδα, αλλά και πανταχού της γης).
Κι αυτό το γνωρίζουν οι ίδιοι, το γνωρίζει και ο "λαουτζίκος" που θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο. 
Το ερώτημα τώρα πια είναι: θα το τολμήσουν;
Αυτή η κυβέρνησή δεν πρόκειται να υπογράψει ποτέ μια συμφωνία υποταγής.
Γιατί μια «ταπεινωτική συμφωνία υποταγή» θα σήμαινε «τελική λύση» καταστροφής για τον τόπο και ταφόπλακα δεκαετιών για την Αριστερά.
Η Αριστερά έχει μια πολύ μεγάλη αγωνιστική ιστορία για να διαπράξει μια τόσο βαριά ατιμία σε βάρος του λαού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.