Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης U11 .1ος Σύλλογος ο Πλάτων Σερρών

Οι άλλοι αθλητές που συμμετείχαν οι περισσότεροι για πρώτη φορά σε αγώνα τέτοιας εμβέλειας  ήταν οι εξής με τη σειρά που είναι στην ομαδική φωτογραφία. Όρθιοι από αριστερά:  Ζαγγελίδης Παύλος, Κουτσούρης Ευθύμιος, Λεοντής Κυριάκος , Ταλιλήδης Ηλίας , Ρακιτζής Βασίλειος , Προπονητής. Καθήμενοι από αριστερά: Καντζόγλου Μαρία-Μυροφόρα, Κωστοπούλου Μαρία , Νικηφόρου Αναστασία , Τσεσμετζή Ευδοκία , Κουλακίδου Μαίρη και Ακριτίδου Ξανθίππη .Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών από την ομάδα των Σερρών  
αλλά και από όλη τη Β. Ελλάδα ολοκληρώθηκε το Σάββατο  στο Σιδηρόκαστρο το πανελλήνιο ηλικιών Β. Ελλάδος έως 10 ετών. Η παράδοση συνεχίζεται για το σωματείο μας κατακτώντας όχι μόνο 3 μετάλλια αλλά και την συνολικά 1η θέση στο πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα: ΑΓΟΡΙΑ: Στον μεγάλο τελικό του απλού αγοριών ο αθλητής Κουτσούρης Ευθύμιος κατέκτησε επάξια την 2η θέση απέναντι στον Τσότση από την Θεσσαλονίκη. Στον ημιτελικό έμεινε ο Ζαγγελίδης Παύλος και στην 3η θέση. Στον προημιτελικό νίκησε τον άλλο αθλητή του συλλόγου ΠΛΑΤΩΝ Λεοντή Κυριάκο ο οποίος επίσης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέκτησε την 5η θέση. ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Την 3η θέση κατέκτησε η Καντζόγλου Μαρία-Μυροφόρα σε έναν ημιτελικό που θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός μιας και έχασε δύσκολα από την μετέπειτα νικήτρια Αμπεριάδου Μαρία από το Σιδηρόκαστρο.Οι άλλοι αθλητές που συμμετείχαν οι περισσότεροι για πρώτη φορά σε αγώνα τέτοιας εμβέλειας  ήταν οι εξής με τη σειρά που είναι στην ομαδική φωτογραφία. Όρθιοι από αριστερά:  Ζαγγελίδης Παύλος, Κουτσούρης Ευθύμιος, Λεοντής Κυριάκος , Ταλιλήδης Ηλίας , Ρακιτζής Βασίλειος , Προπονητής. Καθήμενοι από αριστερά: Καντζόγλου Μαρία-Μυροφόρα, Κωστοπούλου Μαρία , Νικηφόρου Αναστασία , Τσεσμετζή Ευδοκία , Κουλακίδου Μαίρη και Ακριτίδου Ξανθίππη . Δικαίωμα συμμετοχής για το Πανελλήνιο U13 που θα γίνει στον Τύρναβο στις 14 Ιουνίου απέκτησαν οι 3 αθλητές του ΠΛΑΤΩΝΑ που κατέκτησαν μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.