Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ουαου .Ποιος Σερραίος Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλει τον Π Παυλόπουλο να μην κινείται ως στέλεχος της κυβέρνησης της Ν.Δ

Με ανάρτηση του στο F/B o πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών
κ Λ Αβραμάκης .Εκφράζει τις αντιρήσεις του για την επίσκεψη του Π Παυλόπουλου στο σπίτι του Εθνάρχη  Κ Καραμανλή στην Πρώτη .Μάλιστα ο κ Αβραμάκης<< συμβουλευει >> τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να θυμηθεί οτι είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας και όχι στέλεχος της κυβέρνησης της ΝΔ .
Εγώ θα δικαιολογήσω τον συμπαθή Λευτέρη λόγω πρότερου ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ παρελθόντος .Μην ξεχνάμε τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε το 1985 ο Αν Παπανδρεου και το ΠΑΣΟΚ στον αειμνηστο Κ Καραμανλή .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝ ΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Λ ΑΒΡΑΜΑΚΗ 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατιας κ.Παυλοπουλος επί της ευκαιρίας της επίσημης παρουσίας του στον νομό Σερρών με αφορμή την επίσκεψη του Παναγιωτατου Οικουμενικου Πατριαρχη κ.Βαρθολομαιου επισκέφθηκε λέει(και καλώς εκανε) την ιδιαίτερη πατρίδα και την οικία του αείμνηστου Κ.Καραμανλη!δηλαδή για να καταλάβω όταν θα πάει στην Αχαΐα θα επισκεφθεί το Καλεντζι,ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Παπανδρέου? Η όταν επισκεφθεί την Κρήτη θα επισκεφθεί την οικία η τον τάφο του μεγάλου Ε..Βενιζελου?ρωτάω εγώ ο αφελής! Γιατί σήμερα κ.Παυλοπουλε είστε πρώτος τη τάξει πολίτης της χώρας με την στήριξη της Αριστεράς στον ανώτερο πολιτειακο θεσμό, αυτό της Προεδρίας της Δημοκρατίας και όχι υπουργός η στέλεχος της κυβέρνησης της Ν.Δ!έτσι για να τα λέμε και αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.