Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Φ Δομουχτσίδης : Απαράδεκτο για τους εργαζόμενους

Την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφερθούν τα διαθέσιμα των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος σχολιάζει ο δήμαρχος Σιντικής
κ Φ Δομουχτσίδης .Ο Δήμαρχος αφού παραθέτει την απόφαση σχολιάζει με την φράση  ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.Τώρα το τι ακριβώς εννοεί ο δήμαρχος δεν .... γνωρίζουμε 








14 ώρες · 


Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε σήμερα σε ΦΕΚ ορίζει ότι «Οι Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, όπως αυτοί προσδιορίζονται από το ισχύον «Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης» που τηρείται με ευθύνη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού, υποχρεούνται να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα και να μεταφέρουν τα κεφάλαια προθεσμιακών τους καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης ή διαδικασίας».
Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών τους αναγκών για το επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς και τα κεφάλαια που έχουν κατατεθεί από τους ανωτέρω φορείς στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Η ρύθμιση έχει αναδρομική ισχύ, καθώς σημειώνεται ότι αρχίζει από 17.3.2015.
ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.