Σελίδες

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων του Δήμου Σερρών

εξοικονομώ-Στεργίου-Αγγελιδης-Γκότσης-16-4-15Εργα ενεργειακής αναβάθμισης ύψους 585.000€, μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, το οποίο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ”». 
Οι παρεμβάσεις αφορούν το  Δημαρχείο – Κολυμβητήριο – Γυμναστήριο, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σερρών κ Π Αγγελίδης Τα έργα που θα γίνουν προβλέπουν  αντικατάσταση κουφωμάτων και παρεμβάσεις στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Με στόχο την ελάττωση του ενεργειακού αποτυπώματος των κτιρίων και συγκεκριμένα περιλαμβάνουν τα εξής:
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 
• αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα συρόμενα παράθυρα αλουμινίου . • απομάκρυνση των παλαιών ξύλινων ρολών και αντικατάστασή τους με νέα μεταλλικά 
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 
1) αντικατάσταση των τριών boilers 2) αντικατάσταση του δικτύου εναλλαγής θερμότητας με νέο δίκτυο 3) ανακατασκευή του δικτύου τροφοδοσίας των ντουζ και χρήση περιοριστών ροής στα ντουζ 4) σύστημα συνεχούς παρακολούθησης ενεργειακών δεδομένων όπως η θερμοκρασία και το ph του νερού της πισίνας, η θερμοκρασία των εναλλακτών, η ροή νερού στα ντουζ κλπ), για την δημιουργία βάσης δεδομένων και την διαμόρφωση κατάλληλων αναφορών ( reports). Στα πλαίσια του προγράμματος, έχει ήδη τοποθετηθεί στο κολυμβητήριο, θερμομονωτικό κάλυμμα πισίνας, ώστε να διατηρείται η θερμοκρασία, κατά τις ώρες που το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί.
 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
 5) αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα συρόμενα παράθυρα αλουμινίου . 6) Εγκατάσταση αυτοματισμών ρύθμισης κατά περιοχές του δικτύου θέρμανσης του γυμναστηρίου καθώς και νέο boiler για Ζεστό Νερό Χρήσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.