Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Έλεος πια σε αυτόν τον τόπο

Παρακολουθώ τις καταστροφές στον κάμπο των Σερρών κι αναρωτιέμαι που ήταν σήμερα οι πληγέντες.
Οι μισοί από αυτούς που συγκέντρωθηκαν δεν ήταν αγρότες. Οι μισοί από τους άλλους μισούς δεν ήταν από τα χωριά που επλήγησαν. Βγάλτε κι από τους υπόλοιπους συνταξιούχους κτλ και βγάλτε συμπέρασμα. Πεπονόφλουδα πάτησαν οι αιρετοί που σύρθηκαν από μια οικογένεια του Μαύρου Γιαλού, γλύστρησαν , έπεσαν κι ακόμα να σηκωθούν. Και καλά ο Περιφερειάρχης, χωρίς να θέλουμε να τον δικαιολογήσουμε, δεν γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία του νομού, οι υπόλοιποι όμως;
Πλάκα έχει και ο άλλος της αντιπολίτευσης, ο "Μητσάρας"του Ιωαννιδη ντε, που κάνει σκληρή αντιπολίτευση στην παράταξη που ήταν τα προηγούμενα 3,5 χρόνια. .. Μα καλά αυτός δεν έχει φίλους ή συγγενείς για να τον συμβουλέψουν; Πόσο θα γελοιοποιηθεί ακόμη; Πού ήσουν ρε Μητσάρα εσύ τα προηγούμενα χρόνια; Από το 1821 σύμβουλος στη νομαρχία δεν ήσουνα; Όλοι φωνάζουν για τα έργα που δεν έγιναν τα προηγούμενα 50 χρόνια κι εσύ μόνο είδες ότι φταίει η τωρινή διαχείριση; Έλεος πια σε αυτόν τον τόπο. ..


Ar. Sa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.