Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Κυριακή 19/4 η εκπομπή Ορίζοντας» του Σ. Δανέζη .Με Σερραικό θέμα

DANEZIS SE PETRITSIO δημοσιογράφος του “MEGA” Σωτήρης Δανέζης και η εκπομπή του «Ορίζοντας» που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή 19, Απριλίου στις 11.30 το βράδυ ανιχνεύει
μέσα από δημοσιογραφική έρευνα τα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, τις μορφές παραβατικότητας που αναπτύσσονται (λαθρεμπόριο, σκράπ) τις παρενέργειες που δημιουργούνται λόγω της γειτνίασης του Νομού με ένα κράτος του πάλαι ποτέ ανατολικού μπλοκ που ζει στο καθεστώς της ομαλής ελεύθερης οικονομίας την τελευταία δεκαετία.
  Στη λαϊκή του Πετριτσίου Βουλγαρίας
  Στιγμιότυπα απο τα γυρίσματα της εκπομπής στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας
Το συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε στις Σέρρες από την Τρίτη 31 Μαρτίου έως και το Σάββατο 4 Απριλίουεπιχειρώντας να αναδείξει πτυχές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής που αναπτύχθηκαν μετά το 2010, όταν η Ελλάδα περιήλθε στον αστερισμό της οικονομικής κρίσης. Το «Σ.Θ.» στην πρωτοπορία της είδησης και της μάχιμης δημοσιογραφίας στήριξε την ερευνητική προσπάθεια συνοδεύοντας το συνεργείο της εκπομπής στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας την Τετάρτη 1 Απριλίου, ημέρα της λαϊκής αγοράς της στη πόλη της γείτονος χώρας. Πλήθος εικόνων και πολλές συνεντεύξεις καταγράφει η εκπομπή φωτίζοντας πτυχές του οικονομικού μαρασμού του Νομού μας, γεγονότα και καταστάσεις που εμείς εδώ στις Σέρρες γνωρίζουμε και πιστεύουμε ότι με την προβολή τους ενδεχομένως να συγκινήσουν τους ανθρώπους του κέντρου. Στην εκπομπή τοποθετείται ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας ο οποίος περιγράφει το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον κάτω από το οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις και ζητά την στήριξη της πολιτείας. Τοποθετείται επίσης και ο πρόεδρος των τελωνειακών Μακεδονίας Θεόδωρος Κρέτσης ο οποίοςκαταγγέλλει το απαρχαιωμένο σύστημα ελέγχων στα σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.