Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Καλό καλοκαίρι

 



 

Από τον Φεβρουάριο  ( λόγω πτώσης δέντρου )  έχει υποστεί ζημιές η περίφραξη των γηπέδων τένις που βρίσκονται στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων ( δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο ). 

Μετά από δύο μήνες η δημοτική αρχη θα προχωρήσει στην αποκατάσταση της ζημιάς. Στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου της  Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου το σώμα καλείται να εγκρίνει την δημιουργία κωδικού εξόδων για την «Αποκατάσταση τμήματος εξωτερικής περίφραξης γηπέδων τένις στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων».

Οπότε λαμβάνοντας υπόψιν και τους ρυθμούς που κινούνται οι υπηρεσίες και τον χρόνο που θα απαιτηθεί για τις εργασίες. Στις αρχές καλοκαιριού αναμένεται να αποκατασταθεί η ζημια

3 σχόλια:

  1. Ενώ με χρυσάφη-μυσιρλή-χρυσανθίδη θα είχε μπει με απευθείας ΤΗΛΕΦΩΝΟ ο εργολάβος και θα έφτιαχνε τάκα τάκα την περίφραξη. Βέβαια θα τη χρέωνε και σε τετραπλάσια τιμή όμως εδώ στο σερρεσμπομπ είστε γαλαντόμοι και δε σας ενδιαφέρουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί το δέντρο να έπεσε τον Φεβρουάριο του 2024, το άνοιγμα όμως στην περίφραξη και η πρόχειρη ημιαποκατάστασή της, με το πράσινο διαχωριστικό, είναι από την εποχή του Αγγελίδη. Τότε δημιουργήθηκε το άνοιγμα, για να μπουν μέσα τα μηχανήματα, να στρώσουν με νέο υλικό τον τάπητα των γηπέδων. 4 χρόνια ο Χρυσάφης και οι Πρόεδροι του ΟΠΑΚΠΑ έτσι το άφησαν, έπεσε και το δέντρο και το αποτέλειωσε. Περνούσαμε από εκεί και "πονούσαν τα μάτια μας". Οι προπονητές και οι αθλούμενοι του τένις δεν το έβλεπαν να πούνε κάτι ή τα λέγανε αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω στην ΕξυπνοΑθλητοΛουλουδούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ´Έλα μια προφορική εντολή και θα τελειώναμε. Όχι 4.000€, αλλά 24.000€ βέβαια, αλλά τί σημασία έχει; Σερραϊστάν αθάνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.