Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ψιθυρος πάνω από την πόλη : Αυτοι ... οι άλλοι ...... και οι υπόλοιποι

 




Μονο ρόδινη δεν ειναι η κατάσταση στα ενδότερα της παράταξης των ΕΝΤΟΣ . Από πολύ νωρίς η παράταξη έχει χωριστεί σε τρεις ομάδες. Η πρώτη ειναι αυτή  που με την δήμαρχο διοικεί και αποφασίζει για τα πάντα , η δεύτερη που ναι μεν συμμετέχει ( υποτίθεται ) στην άσκηση εξουσίας , αλλά  δεν αποφασίζει για τίποτε και απλά υλοποιεί τις αποφάσεις της πρώτης ομάδος. Και τέλος η τρίτη ομάδα την οποία απαρτίζουν δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι  παρακολουθούν την μάχη επικράτησης των δυο προηγούμενων ομάδων . Προσπαθώντας να ισορροπήσουν μεταξύ των δύο  

4 σχόλια:

  1. Η δουλειά της παράταξης ΕΝΤΟΣ έχει τελειώσει. Έδιωξαν τον χειρότερο δήμαρχο μαζί με την απίστευτη έπαρσή του, και έβαλαν ένα τέλος στην ληστεία της δημόσιας περιουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμμαχοι του Serresbomb αυτά που γράφετε είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Στην περίπτωση σας ισχύει η λαϊκή ρήση " Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό Serresbomb, είναι γνωστό πως δεν πρόκειται να βρείτε τίποτα θετικό στη Βαρβάρα και τους ΕΝΤΟΣ ( εκτός αν σας …. δώσουν λίγη σημασία). Μόνο που δεν καταλάβατε ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, μια χαρά τα πάει η δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.