Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Επιμελητήριο Σερρών : ¨¨Βολές ¨¨ Γούνα κατά Μέγκλα - Μηλίγκα


 Σε υψηλούς τόνους συνεχίζει την κριτική του το μέλος του Επιμελητηρίου Σερρών Γιώργος Γούνας  κατά πάντων για τα αποτελέσματα της χρηματοδότησης Σερραικών Επιχειρήσεων από το πρόγραμμα ΔΙΕΞΟΔΟΣ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μετά την κριτική που άσκησε στον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα .Με νέα του παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών κ Χρήστου Μέγκλα και της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ Μηλίγκα . Καθώς όπως τόνισε την ώρα που υπάρχουν διαμαρτυρίες από εκατοντάδες Σερραίους επιχειρηματίες οι πρόεδροι των δύο οργάνων του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου παραμένουν σιωπηλοί . Αναρωτώμενος ποια είναι η προσωπικη τους άποψη για το θέμα και ποια η θέση των οργάνων τα οποία ηγούνται

2 σχόλια:

  1. ο γουνας ειναι φερεφωνο υποψηφιου..ας χαλαρωσει λιγο..δεν εχει αρχη και τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ενοχλησε που βρεθηκε ενας να μιλησεο για την αδικια των μικρων επιχειρησεων και οχι τα 50000 χιλ ευρω που τσεπωσε ο Μεγκλας και ο παπαπαναγιωτου.ΥΓ Γιατι ο Μεγκλας θα ειναι υποψηφιος ; Για ρωτα τον .Τον περιμενουν στην γωνια οι επαγγελματιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.