Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Σέρρες : Διαψευδει η ¨¨Ονειρούπολη ¨¨ οτι χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΔΙΕΞΟΔΟΣ


Με ανακοίνωση του ο βρεφονηπιακός σταθμός Ονειρούπολη διαψεύδει οτι χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΔΙΕΞΟΔΟΣ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Όπως αναφέρεται πρόκειται για επιχείρηση με τον ίδιο διακριτο τίτλο που εδρευει στην Θεσσαλονίκη 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσιεύσεις που έγιναν και έχουν στοχοποιήσει τον βρεφονηπιακό σταθμό Ονειρούπολη σχετικά με την επιδότηση για τον COVID -19, θα θέλαμε να απαντήσουμε ότι πρόκειται για ψευδή στοιχεία και ότι η επιχείρηση μας «Ε ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΒ ΜΟΥΤΑΚΑ ΟΕ Ονειρούπολη» με ΑΦΜ 801015260 ουδέποτε έχει αιτηθεί να λάβει τη συγκεκριμένη επιδότηση και δεν έχει σχέση με τη χρηματοδότηση. Πρόκειται για συνωνυμία με άλλη επιχείρηση της Θεσσαλονίκης την οποία σας την παραθέτω σε φωτογραφία όπως έχει αναρτηθεί στο "Διαύγεια".

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.