Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Μιχάλης Τζελέπης : Σέρρες S.O.S

 


 
 
 
 
ΣΕΡΡΕΣ S.O.S
Στην παρούσα -αδιανόητη-χρονική συγκυρία με συνανθρώπους μας να πεθαίνουν κάθε μέρα,να παλεύουν για τη ζωή τους στις εντατικές,τα κρούσματα καθημερινά να αυξάνονται,το υγειονομικό προσωπικό να δίνει αγώνα με αυταπάρνηση υπερβαίνοντας τα όριά του,είναι ώρα για Συλλογικό Αγώνα.
Ναι,η ατομική ευθύνη,είναι μια παράμετρος στη υλοποίηση των μέτρων,αλλά χρειάζεται τώρα ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης αντιμετώπισης της πανδημία στην Π.Ε Σερρών στη Πόλη και τα 160 χωριά.
Τώρα Περιφέρεια και Δήμοι να πάρουν από κοινού πρωτοβουλίες σε συνεργασία με ΕΟΔΥ,υγειονομικούς φορείς,Αστυνομική Διεύθυνση , Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς συλλόγους,δημιουργώντας παράλληλα και μηχανισμό συντονισμού και ελέγχου των αποφάσεων.
Μόνον έτσι θα δημιουργηθεί ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο που θα λειτουργήσει ως ασπίδα για την υγεία των συνανθρώπων μας διαφυλάσσοντας και την κοινωνική συνοχή.
Γιατί αλλιώς η φωτιά δεν θα σβήσει μόνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.