Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ιωάννης Γιάντσιος :Όλη η αλήθεια για τον COVID-19 στις Σέρρες

 




 

Η ΠΕ Ενότητας Σερρών, από τον Αύγουστο του 2020 μέχρι τα ολέθρια αποτελέσματα της διάδοσης του COVID-19 στις 23-10-2020 στις Σέρρες που για πρώτη φορά ανησύχησαν και έλαβαν κάποια μέτρα, βρισκόταν σε μια ιδιότυπη απυρόβλητη ασυλία!!, από τους «προστάτες» των πολιτικών τζακιών και των ακολούθων τους. 

Από τις 17 Αυγούστου του 2020 και μετά, με αλλεπάλληλα ΦΕΚ κλείνουν σταδιακά τα κέντρα διασκέδασης και εστίασης στη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας, ΠΕ Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Χαλκιδικής, Πιερίας, Βέροιας κλπ., Μέχρι Τις 12-9-2020 κλείνουν τα καταστήματα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα πλην μίας, της ΠΕ Ενότητας Σερρών που είναι ανοιχτή, όλα λειτουργούν κανονικά (δίχως μέτρα). 

 Δηλαδή, η Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, η Δράμα, η Καβάλα, η Χαλκιδική λαμβάνουν υποχρεωτικά μέτρα, κλείνουν στις 12.00 το βράδυ και μόνο η μια και μοναδική ΠΕ Ενότητα Σερρών στο κέντρο των Περιφερειακών ενοτήτων αυτών είναι ανοιχτή όλο το 24ωρό!!  

Ποιο χέρι Θεϊκό? είναι αυτό, που εξαιρεί τις Σέρρες?? από τα Μέτρα!! Υπάρχουν ονοματεπώνυμα, είναι γνωστά, τα οποία έτσι και τα αναφέρω, αύριο θα κάνουν «ουρές» στην Εισαγγελία για δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση. 

Παραθέτουμε τα κέρδη από αυτήν την ιδιότυπη ανοχή των ανοιχτών καταστημάτων στις Σέρρες, για να δούμε γιατί πληρώνουμε εμείς οι πολίτες τέτοιο μεγάλο τίμημα, χάνονται άνθρωποι μας, καταστρέφεται η οικονομία, και οι υπεύθυνοι, γαργάρα το τι κακό προξένησαν.  

Λοιπόν, ας δούμε τι λέει η ΕΛΣΤΑΤ για την μείωση εσόδων, Αύγουστο κλπ: 

Καβάλα μείωση εσόδων 27% 

Θάσος μείωση εσόδων 59,8% 

Δράμα μείωση εσόδων 6,8% 

Θεσσαλονίκη μείωση εσόδων 24,8% 

Χαλκιδική μείωση εσόδων 37,8% 

Ξάνθη μείωση εσόδων 24,4% 

Σέρρες μείωση εσόδων 0,8% παρακαλώ!! 

Όπως γνωρίζουμε άριστα, όλοι οι νέοι από τις γύρω περιοχές, ερχόταν Σέρρες που ήταν ανοιχτά και γλεντούσαν μέχρι το πρωί. Αμφιβάλει κανείς..  

Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής που ακολουθήθηκε από χέρι Θεϊκό, και σιγόντο με τους αρμοδίους (Δήμος, Περιφέρεια κλπ), μας έφερε να είμαστε από τους πρώτους σε κρούσματα (αναλογικά με τον Πληθυσμό)  σε όλη την Ελλάδα. Δεν γνώριζαν οι αρμόδιοι ότι είμαστε η μοναδική Περιφερειακή Ενότητα που είχε «άσυλο» και δεν λαμβανόταν μέτρα, όταν παντού γύρω μας παίρνανε μέτρα. Δηλαδή τι είναι οι Σέρρες, οι εκλεκτοί του Θεού που θα τους άφηνε άθικτους από τον COVID-19!!  

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν, μέχρι τις 23-10-2020 να μην έχουμε κανένα μέτρο, να γεμίσει οι Σέρρες με COVID-19, να επεκταθεί στην ύπαιθρο, το Νοσοκομείο Σερρών παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να «γονατίσει» από τα πολλά κρούσματα και σήμερα να χάνονται ανθρώπινες ζωές.  

Διανύουμε την 5 εβδομάδα και δεν βλέπουμε φως!!! 

Η Εισαγγελία είναι υποχρεωμένη να εξετάσει το θέμα. Ποιοι ήθελαν ανοιχτή τις Σέρρες όταν όλοι έκλειναν? 

Ποιος θα πει μια συγνώμη σ΄ αυτούς που χάνουν αγαπημένους ανθρώπους. 

   

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

   Γιάντσιος Ιωάννης  

Δικηγόρος Σερρών-εκπρόσωπος 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.