Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Εκει εκει στην Γάμα Εθνική


Έχεις τον κορονοϊό. Τον έχεις! Όλοι τον έχουμε. Κι αυτοί που έχουν κολλήσει, κι εκείνοι που πρόκειται να κολλήσουν και, τέλος, όσοι την βγάλουν καθαρή μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό. Τον έχουμε τον κορονοϊό, έχουμε αυτό το πρόβλημα. Η ζωή μας όλη πλέον εδώ και μήνες γυροφέρνει με κέντρο το μικρόβιο. Κι έχεις τους άρρωστους να θέλουν να κάνουν πορεία για να τιμήσουν, λέει, την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Τρέλα; Σε καμιά περίπτωση. Γνήσια περίπτωση ασθένειας είναι. Οι άνθρωποι δεν είναι καλά. Σε μέρες που επιβάλλεται να αποφεύγονται οι συγκεντρώσεις, αυτοί ήθελαν να μαζευτούν λες και δεν υπάρχει κανένας κορονοϊός. Η αρρώστια.

Τι θένε να μας πουν; Πως όσοι διαδήλωναν την επέτειο του Πολυτεχνείου είναι αντιαμερικάνοι, αντιχουντικοί, αντιστασιακοί. Κι όσοι απέχουν από την παλαβομάρα τους είναι φασίστες, χρυσαυγίτες, αντιδραστικοί, αντιδημοκρατικοί.

Γι’ αυτό το ΚΚΕ παραμένει κολλημένο στο 5%. Γι’ αυτό δεν ξεπερνάει το 6%. Περιμένει κάτι τέτοια για να κάνει επίδειξη της… διαφοράς του από την πραγματικότητα. Ποια διαφορά; Να καταδείξει ότι δεν έχει σχέση με την εποχή μας και τον κόσμο της πραγματικότητας.

''Εκεί, εκεί στην βήτα εθνική!...''  είναι ένα παλαιό σύνθημα της ποδοσφαιρικής εξέδρας που το βάζουν στο στόμα τους οπαδοί για να μειώσουν αντίπαλη ομάδα που θέλει να ανεβεί στην Ά εθνική ή ότι δεν αξίζει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής. Αν δεν κάνω λάθος το σύνθημα πρωτακούστηκε το 1972 στο γήπεδο του Ταύρου από οπαδούς του ΠΑΟ Ρούφ σε ματς με τον Ατρόμητο Αθηνών. Για την Ιστορία, νίκησε 1-0 με γκολ του Στολίγκα ο Ατρόμητος και για πρώτη φορά προβιβάστηκε στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Έτσι και το ΚΚΕ. Ζει στον κόσμο του, παραμένει σταθερά στην γάμα εθνική. Μια χαρά, όμως, βολεμένο στη μικρή κατηγορία. Χωρίς τα παλαιοημερολογήτικα λάβαρα της γάμας εθνικής είναι έξω από τα νερά του
.https://apodytiriakias.gr/politika/2020/11/17/ekei,-ekei,-stin-gama-ethniki!!!.aspx
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.