Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Πρόεδρε έχεις ..γράμμα !!!!!


 Θέμα λειτουργίας του τοπικού συμβουλίου της πόλης των Σερρών θέτει σχόλιο της Εφημεριδας Σερραικο Θάρρος

Διαβάστε το άρθρο

Θα θέλαμε πολύ να πληροφορηθούμε αν το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών έχει υποβάλλει στον ένα χρόνο που πέρασε κάποια πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο  για την λειτουργικότητα της πόλης των Σερρών.

Ασχολείται κανείς από τα εκλεγμένα μέλη του Τοπικού συμβουλίου με τα θέματα της καθημερινότητας των δημοτών  ή το μεράκι τους εξαντλήθηκε την προεκλογική περίοδο;

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη των αναγνωστών- δημοτών αναφέρουμε ότι στο Τοπικό Συμβούλιο της πόλης των Σερρών εκλέχθηκαν οι:

Από την παράταξη της δημοτικής αρχής του δημάρχου  Χρυσάφη οι:

Άγγελος  Αναστασιάδης, Κωνσταντίνος Δρόντζας, Ευάγγελος Ζγούρας, Κουγιουτζή- Τσοχατζίδου Αικατερίνη, Γεώργιος Ρίζος, Φωτεινή Σίμογλου,  Φωτεινή Τσακίρογλου,  Σταύρος Τσιάπος. Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Στ. Φωτιάδη οι : Αγγελική  Αγγελάκη, , Μαυρουδάκη, Ελισάβετ Μουρουζίδου, Παπαδόπουλος Ανέστης, Γιώργος Στύλλας.

 

Από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Θεοδ. Αραμπατζή οι: Αραμπατζή Ελεάνα, και Καλημεράκη – Σταυροπούλου Γεωργία.

Ακούγονται διάφορα, πως το ενδιαφέρον των τοπικών συμβούλων εξαντλήθηκε σε τακτοποίηση προσωπικών τους υποθέσεων και τα αφορώντα τον θεσμικό τους ρόλο και, κατ΄ επέκταση, τους πολίτες πήγαν περίπατο.

 

 

Δ.Ν.

https://sertharros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.