Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Σιντικής : Πρωτιά για το Λύκειο Βυρώνειας


Την πρώτη θέση κατέλαβε το Γενικό Λύκειο Βυρώνειας στο μαθητικό διαγωνισμό «Η Δική μου Βιοηθική» που συνδιοργάνωσαν η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής ΑΠΘ (Ενότητα Θεσσαλονίκης).

Οι μαθητές του ΓΕΛ Βυρώνειας κατέθεσαν την εργασία «Αντιμέτωποι με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή».

Η ομάδα του σχολείου αποτελούνταν από τους μαθητές Άννα Κοτρίδου, Σοφία Τσιφτσίνη, Μαρία Τριανταφυλλίδου και Γιώργος Πεχλιβανίδης, με επιβλέποντες καθηγητές τους  Γεώργιο Σαράφη, Θεόδωρο Στάμο και Παναγιώτα Λαζαρίδου.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το 3ο ΓΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ με την εργασία «To implant or not to implant». (Μέλη ομάδας: Βασίλης Βασιλειάδης, Ροδούλα Ζιάρα, Διονύσης Κοτζαΐτσης και Αναστασία Νάνου – Επιβλέπουσες καθηγήτριες: Δήμητρα Κασάπη και Ελευθερία Παπαδέλη)

Την 3η θέση κατέλαβε το ΓΕΛ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ με την εργασία «Μεταμόσχευση και δωρεά οργάνων – Γεγονότα, σκέψεις, συμπεράσματα και προτάσεις». (Μέλη ομάδας: Ελένη Ευαγγελινού και Ελένη Πολυχρόνη ως συνεντευξιαζόμενη – Επιβλέπουσες καθηγήτριες: Ασπασία Μπάσιου και Μαρία Γεροφώτη) 

 https://www.eproodos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.