Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Αλέξανδρος Τζιάγκαλος : Η δημοτικη αρχή επέλεξε την πολιτική απομόνωση


Συνέντευξη  εφ όλης της ύλης παραχώρησε στην Μαρία Νάβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ , ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
Δήμος Βισαλτίας - ΠρΟΤΑγωνιστής Αλέξανδρος Τζιάγκαλος

Ο κ Τζιάγκαλος  με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τις δημοτικές εκλογές του 2019, προέβη έτσι σε μια κριτική για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο Δήμο, σ’ αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο κ Τζιάγκαλος τόνισε οτι ο δήμαρχος επέλεξε την πολιτική απομόνωση επιλέγοντας να προσπαθεί να ικανοποιήσει μόνο την δική του παράταξη . Αλλά ταυτόχρονα αναζητά από την αντιπολίτευση την συναίνεση όταν παράλληλα υπάρχουν δείγματα αλαζονείας .

Αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής αρχής ο κ Τζιάγκαλος θύμισε οτι  ο απολογισμός  του δημάρχου για τον ένα χρόνο τα λέει όλα καθώς το μόνο που επικαλείται ως επίτευγμα είναι οτι ο δήμος απέκτησε φωνή συμμετέχοντας σε διάφορα όργανα.

Συνεχίζοντας κατηγόρησε την δημοτική αρχή για μεγάλη καθυστέρηση σε σημαντικά έργα 

1. ΔΕΥΑΒ που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτικη αρχή 

2.γήπεδο Νιγρίτας 

3. Παιδικές χαρές που είχε ανακοινωθεί οτι θα είναι έτοιμες τον Απρίλιο του 2020 .

Για την ΔΕΥΑΒ ο κ Τζιάγκαλος ανέφερε οτι υπάρχουν πολλά θέματα που χρήζουν απαντήσεων από την δημοτική αρχή. όμως αυτό που προέχει συνέχισε είναι να λυθεί επιτέλους το θέμα της  λειψυδρίας αλλά και της κακής ποιότητας  του νερού που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι χωριών στον πρώην δήμο Τραγίλου. Απαντώντας στην καταγγελία του κ Δουβίτσα οτι παίρνει δουλειές από τον δήμο ανέφερε οτι έχει αναλάβει μια δικαστική υπόθεση από την εποχή της δημάρχου κ Δουβίτσα η οποία ακόμη δεν έχει  τελεσιδικήσει.

Κλείνοντας ο κ Τζιάγκαλος τόνισε οτι η στάση της παράταξης του απέναντι στην δημοτική αρχή θα εξαρτηθεί από τα πεπραγμένα της και τον τρόπο διοίκησης .Σημειώνοντας οτι συμμετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να προσφέρει ουσιαστικά ( με προτάσεις - και άσκηση  εποικοδομητικής κριτικής  μέσα στα όργανα διοίκησης ) και όχι με κορώνες και πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού   μέσα από σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης   , όπως έχουν επιλέξει να κάνουν  η δημοτική αρχή και κάποιοι εκ των εκπροσώπων  των παρατάξεων της αντιπολίτευσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.