Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Στα βήματα Αγγελίδη και η Μαρία Κόλλια ????


Φαίνεται οτι σε αυτόν τον τόπο δεν πρόκειται να 
ησυχάσουμε πολιτικά  από τους πρώην . Οι οποίοι με κάθε ευκαιρία σπεύδουν να μας θυμίσουν το τι έργο παρήγαγαν και τι μεγάλη παρακαταθήκη έργων άφησαν .Μετά λοιπόν τον πρώην δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη ( που σε κάθε ευκαιρία σπεύδει να μας θυμίσει οτι ότι γίνεται είναι δική του παρακαταθήκη ,και η πρώην βουλευτής και υπουργός των ΑΝΕΛ κ Μαρία Κόλλια σπεύδει να μας θυμίσει οτι το έργο της επέκτασης του δημοτικού σχολείου Νέου Σουλίου .Είναι ¨¨δικό ¨¨ της καθώς όπως αναφέρει αυτή πίεσε τον τότε υπουργό υποδομών κ Σπίρτζη να υπογράψει την απόφαση .
Αυτό που διαφεύγει βεβαίως της πρώην υπουργού είναι  οτι το συγκεκριμένο έργο καθώς και κάποιες εκατοντάδες άλλα  λίμναζαν για κάποια χρόνια και ως δια μαγείας 15 μέρες προ των εκλογών του 2019 άρχισαν να εγκρίνονται . Καθώς οι υπουργοί γνώριζαν οτι άλλος θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά .Για του λόγου το αληθες αν ανατρέξετε στα μαύρα βιβλία θα δείτε οτι πολλά από τα εξαγγελθέντα έργα του Μαίου του 2019 παραμένουν μαύρα γράμματα σε άσπρο χαρτι με μπλε υπογραφές  .Καθως λείπουν τα χρήματα 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ ΚΟΛΛΙΑ





Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένα έργο, αυτό της επέκτασης του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σουλίου , προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ, το οποίο προώθησα ως Υφ. Μακεδονίας Θράκης και μετ επιτάσεως υποστήριξα , σε συνεργασία με τον τότε Υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος κ υπέγραψε την σχετική απόφαση , και βέβαια με την πρόταση του Δημάρχου Εμμ. Παπά, κ. Δημ. Νότα θα ξεκινήσει να υλοποιείται! Τα νιάτα του Νομού Σερρών το δικαιούνται! Τους το οφείλουμε!!”

1 σχόλιο:

  1. Αφού δεν υπάρχει η πολιτική ευθιξία και εντιμότητα να λεν κάποιοι την αλήθεια και να καπηλεύονται τις προσπάθειες άλλων για όφελος τους τότε καλά κάνουμε και δεν ησυχάζουμε από τους πρώην.
    Αυτά για τα ειρωνικά σου σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.