Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Το Μεγάλο μας Τσίρκο

Ένα μεγάλο «τσίρκο» θυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο,
μετά τις μεταγραφές μιας πλειάδας «καμμένων» και «άστεγων» στελεχών, προκειμένου να στηθεί και να μείνει όρθιο το νέο πολιτικό συνονθύλευμα που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Το όλο σκηνικό που διαμορφώθηκε στην Κουμουνδούρου μετά τη συνεδρίαση της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ είναι για γέλια αλλά και για κλάματα, καθώς το κόμμα της Αριστεράς του Λεωνίδα Κύρκου και του Μανώλη Γλέζου έγινε το κόμμα του …Γκλέτσου και της Τελείας με τη μηδενική απήχηση.

Οι εξελίξεις πιστοποιούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την εκλογική του συντριβή, από φέρελπις αρχηγός της Αριστεράς συγκεντρώνει γύρω του πολιτικά περιτρίμματα, αδιαφορώντας εάν η Κουμουνδούρου γίνει… παιδική χαρά και γέφυρα σωτηρίας, προκειμένου κάποιοι παροπλισμένοι να μπουν στη Βουλή.
Στην Κουμουνδούρου το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι», καθώς οι Προεδρικοί του Τσίπρα, ετοιμάζουν το νέο πολιτικό τους «έκτρωμα», αποτελούμενο από φθαρμένα υλικά, που χρόνια ήταν στα αζήτητα και η «Κίνηση των 53», της οποίας ηγείται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, προσπαθεί να «φρενάρει» τα σχέδια Τσίπρα και παράλληλα να τον θέσει υπό επιτροπεία, βάζοντας υποθήκες για τη μετα-Τσίπρα εποχή.

Οι εξωμότες του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον φυσικό τους χώρο
Με παλιά υλικά, καιροσκόπους, φθαρμένες «πολιτικές περσόνες» από το κάτω ράφι της Κεντροαριστεράς και πρόθυμους «γυρολόγους», οι οποίοι δεν εκπροσωπούν ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις και διεργασίες, αλλά μόνο τους εαυτούς τους, άντε και ορισμένους φίλους τους, «χτίζει» ο Αλέξης Τσίπρας τις «γέφυρες» για την κατάληψη της Κεντροαριστεράς.
Αυτό δείχνει η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μετέχουν 250 περίπου πρόσωπα που προέρχονται από τον χώρο του παλαιού και βαθέως ΠΑΣΟΚ.
Πρόκειται για πρώην υπουργούς, βουλευτές, συμβούλους, κομματικά στελέχη και πολιτικά «παιδιά» του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Λούκας Κατσέλη, οι οποίοι αφού πρώτα πήραν τα πάντα από το ΠΑΣΟΚ, καταλαμβάνοντας κυβερνητικά και κομματικά αξιώματα για πολλές δεκαετίες, πλέον βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να απολαύσουν για μερικά ακόμα χρόνια τα αγαθά της νέας κομματικής «εξουσίας».
Διαβάστε περισσότερα και δείτε όλα τα ονόματα των καιροσκόπων και των πολιτικών γυρολόγων που συνωστίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ στο "ΚΑΡΦΙ" που κυκλοφορεί 

/www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.