Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ο Ελληνας που πέταξε πάνω από τη φθορά

Μέσα στη σαρκοβόρα κατάθλιψη των Μνημονίων και του
πελατειακού κράτους αυτό το παιδί καταφέρνει να πετάει ψηλά. Πάνω από τη φθορά.
Τι μοναδική αίσθηση είναι να καταφέρεις να γίνεις παγκόσμιος, να πετάξεις πέρα και πάνω από τα όρια αυτού του μίζερου κράτους και να μπορείς να το κοιτάς με περιφρόνηση από ψηλά καθώς καμώνεται ότι είναι περήφανο για σένα.
Στο δρόμο του Αντετοκούμπο ο Στέφανος γκρέμισε ένα ακόμη είδωλο του τένις και άρπαξε τη θέση του.
Απίστευτη εμφάνιση από τον 21χρονο Έλληνα, πήρε τη νίκη με 6-3, 6-4 κόντρα στον θρυλικό Ελβετό (Νο.3) σε 96 λεπτά και προκρίθηκε στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας του!
Ο Φέντερερ ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου, όμως έπεσε σε έναν εμπνευσμένο Στέφανο, που δεν έχασε την ψυχραιμία του ακόμα και όταν το Ο2 είχε πάρει φωτιά!

Θυμίζοντας… κάτι από Μελβούρνη, μάλιστα, ο νεαρός τενίστας κατάφερε να σβήσει 11 από τα 12 μπρέικ πόιντ του μεγάλου αντιπάλου του!
Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Εκτός των άλλων, είναι μόλις ο τρίτος τενίστας στην ιστορία, που καταφέρνει να φτάσει στον τελικό μόλις στο ντεμπούτο του. Τα έχουν καταφέρει και οι Νταβίντ Γκοφέν, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Βούλγαρο να φτάνει και ως το τέλος κατακτώντας τον τίτλο.
Να δούμε αν θα τον μιμηθεί και ο Στεφ, που θα περιμένει να μάθει ποιος από τους Σάσα Ζβέρεφ, Ντόμινικ Τιμ θα είναι ο αυριανός αντίπαλός του

 kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.