Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Δήμος Σερρών : ¨¨Θᨨ και όχι υπογραφή της χρηματοδότησης για το κολυμβητήριο ??????

https://newsta.gr/wp-content/uploads/2019/06/aggelidis-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.jpgΕπιχαίρει ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης διότι σε συνάντηση του , με τον υφυπουργό Αθλητισμού-
Πολιτισμού στην Αθήνα- και ενώ είχε ανακοινωθεί ότι οδεύουμε σε εκλογές – ο υφυπουργός ανακοίνωσε στον Δήμαρχο την «απόφαση» του… να εντάξει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού το έργο “Ολοκλήρωση κολυμβητηρίου του Αθλητικού πάρκου Ομόνοιας” με προϋπολογισμό 5.500.000ευρώ.
Στην επίσημη ανακοίνωση του δήμου αν και δεν διευκρινίζεται αν τελικά εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , τονίζεται ότι «οι διαδικασίες που ξεκίνησαν πριν από καιρό για την χρηματοδότηση του έργου είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται, για να πάρει πλέον σάρκα και οστά το έργο της ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου της Ομόνοιας.
Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης δήλωσε, πως οι προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο καιρό με συναντήσεις που είχε με τον Υφυπουργού Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Βασιλειάδη Γεωργίου είχαν αίσιο τέλος και πλέον το όραμα των Σερραίων για την ολοκλήρωση της κατασκευής του κολυμβητηρίου Ομόνοιας γίνεται πραγματικότητα.
Ο κ. Αγγελίδης ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της ψυχής του τον Υφυπουργό Αθλητισμού- Πολιτισμού Βασιλειάδη Γεώργιο, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Σερρών κ. Σταμπουλή Αφροδίτη για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για το έργο αυτό, τον σύμβουλο του Υφυπουργού κ.Μπουτίνο Αναστάσιο για την μεγάλη του συμβολή στην αίσια κατάληξη της όλης προσπάθειας, όπως επίσης και τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Σερρών».

 https://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.