Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΑΝΕΛ Σερρών : Το μετέωρο βήμα της Μαρίας Κόλλια

Υπαρκτό και ισχυρό είναι τα σενάριο στις επόμενες
εθνικές εκλογές να μην κατέλθουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.
Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν την Δευτέρα όπου συνεδριάζουν τα όργανα του κόμματος, με τις πληροφορίες να λένε πως η τάση που υποστηρίζει την μη κάθοδο να είναι πιο ισχυρή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρξει αναστολή της λειτουργίας του κόμματος. Τα πολύ χαμηλά ποσοστά των ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές (μόλις 0,8% που μεταφράζεται σε 45.046 ψήφους) δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας στον Πάνο Καμμένο και το επιτελείο του ενόψει εθνικών εκλογών.
Το ερώτημα βεβαίως είναι τι θα πράξουν οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος, η κ. Κόλλια Τσαρουχά, ο κ. Κατσίκης και ο κ. Φωκάς. Οσον αφορά τον κ. Ζουράρι δεν ανήκει στο κόμμα καθώς ήταν συνεργαζόμενος και κατά πληροφορίες θα είναι στην μάχη των εθνικών εκλογών στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.