Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Δήμος Σερρών : Υπάρχει ¨¨ξεκάθαρος ¨¨ νικητής στην Α Κυριακή

Πολλά λέγονται και οι προβλέψεις δίνουν
και παίρνουν   για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής . όμως να σας πω οτι το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρη νίκη του πρώτου .Ποιος θα είναι ????
Ε...... όλα εμείς θα τα γράφουμε ???

1 σχόλιο:

  1. Ο Φωτιάδης ήταν ξεκαθαρα καλύτερος αν και είχε τις αδύναμες στιγμές του που έβαζε και έβγαζε τα γυαλιά του (φάνηκε και αρκετά δασκαλεμενος πχ από τον κοτρωνη για τα σκουπίδια) από τους 3 "μεγάλους" και μετά ο Αραμπατζης πολύ σοβαρός. Ο Χρύσαφης νομίζω προδοθηκε από τους συμβούλους του και φάνηκε να το χάνει το παιχνίδι μέχρι και το βιογραφικό του από σκονάκια το ελεγε. Όμως ακόμα και έτσι ταπωσε την Παπαφωτιου που κάνει πολιτική με βάση τις φήμες και τι λέει ο κόσμος, ενώ τουλάχιστον αποστήθιση απέξω τις απαντήσεις χάχα. Όπως και ο Αραμπατζης της το είπε. Ο Φαρμάκης κλασικό τίμιο κκε και ο Γεωργουλας χαλαρός και συναινετικος. Σημειωτέον οι τελευταίοι 2 ήταν οι μόνοι που δεν είχαν σκονάκια και σημειώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.