Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Στη… σέντρα η διαπλοκή Μαρινάκη - Μαξίμου

Κι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί απελπισμένα να
πείσει τους υποψήφιους - αυταπατημένους ψηφοφόρους ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Μανόλο και τον ξαφνικό πλουτισμό του επί πρώτης φοράς αριστεράς, έσκασε η βόμβα Μαρινάκη ανάβοντας νέες φωτιές στον παραπαίοντα πρωθυπουργό.
Ο γνωστός επιχειρηματίας αποκάλυψε τις αγαστές σχέσεις που είχε με το Μαξίμου την περίοδο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Μάλιστα, οι σχέσεις τους ήταν τόσο θερμές που ο Νίκος Παππάς έφτασε στο σημείο να του ζητήσει να δανείσει στον Χρήστο Καλογρίτσα - γνωστού κι ως «κόκκινου εργολάβου»- το πόσο των 20 περίπου εκατομμυρίων για να καταβάλει την πρώτη δόση της τηλεοπτικής άδειας.
Ο Μαρινάκης μας είπε ότι αφενός μεν συναντήθηκε με τον Καλογρίτσα, αφετέρου δε αρνήθηκε να τον δανείσει.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι του ασκήθηκαν πιέσεις να βάλει επικεφαλής στα ΝΕΑ και στο ΒΗΜΑ συριζαίους δημοσιογράφους.
Για όλα τα παραπάνω όπως μάθαμε, ο Παππάς δεν λειτουργούσε μόνος του αλλά με τις ευλογίες του Τσίπρα.
Κοινώς, της… αριστερής διαπλοκής το κάγκελο.
Έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημανθεί ότι οι μύδροι Μαρινάκη κατά Μαξίμου, εξαπολύονται μόλις μια μέρα μετά από την παραπομπή του σε δίκη για τους «στημένους» αγώνες στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε… τους τα είχε μαζεμένα και με την υπόθεση του Noor One, και με τα «στημένα»... ξεχείλισε το ποτήρι.
Που σημαίνει, ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η απόφαση Μαρινάκη να επιτεθεί με... πυρηνικά στο Μαξίμου.
Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται περίτρανα ότι το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς μετά από τις απίστευτες κατηγόριες του Μαρινάκη θάφτηκε για τα καλά.
Ό, τι κι αν πει πλέον ο Τσίπρας, δεν θα μπορέσει να βγάλει από πάνω του το στίγμα του κάλπικου πολέμιου της διαφθοράς. Ενός πρωθυπουργού που πόνταρε τα πάντα στην σκανδαλολογία για να απεγκλωβιστεί από τα πολιτικά του αδιέξοδα και κατέληξε να είναι ο πιο... σκανδαλιάρης ένοικος του Μαξίμου.
Όμως, τα όσα είπε ο Μαρινάκης δεν περιποιούν τιμή ούτε για τον ίδιο. Διότι μπορεί να επιχειρεί να εμφανιστεί ως ένας ευπατρίδης επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της... συμμορίας του Μαξίμου, ωστόσο, αν αναλογιστούμε τις ικανότητες που χρειάζονται για να λειτουργήσουν επιχειρήσεις του βεληνεκούς που έχουν οι δικές του, θα πρέπει να είναι κανείς κουτός για να πιστέψει ότι είχαν ελπίδες να τον... πιάσουν κότσο ο Αλέξης με τον Νίκο.
Δυστυχώς, όσο κι αν κοπιάζει να μας πείσει για το αντίθετο, τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δια στόματός του ξεσκεπάζουν το δούναι και λαβείν μιας καραμπινάτης διαπλεκόμενης σχέσης με το γκουβέρνο.
Όσον αφορά τους... παροικούντες την Πειραιώς και την εκμετάλλευση του όλου θέματος με προφανή στόχο να επισκιάσουν τις κατηγορίες του Μαξίμου για τη στήριξη που δέχονται από τα ΜΜΕ του Μαρινάκη, ένα τους λέμε.
Εάν όντως θέλατε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, δεν θα αναλωνόσασταν σε τυπικές ανακοινώσεις, αλλά θα ζητούσατε τουλάχιστον την παρέμβαση εισαγγελέα όπως έχετε κάνει και για άλλες υποθέσεις διαπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι τόσο απλό...

 http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.