Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Σέρρες :Ίσχυει η καταγγελία για τους ισχυρισμούς υποψηφίου της παράταξης Γιαννούλη ???

Μεταφέρουμε το περιστατικό με την επιφύλαξη να έχει
μεταφερθεί διαστρεβλωμένο .Οπότε περιμένουμε από τους Σερραίους υποψηφίους της παράταξης Γιαννούλη να μας απαντήσουν αν τα όσα θα εξιστορήσουμε αληθεύουν ή έχουν παραποιηθεί.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μας μεταφέρει αναγνώστης πρόσφατα σε χωριό΄ του Ν Σερρών βρέθηκε κλιμάκιο υποψηφίων της παράταξης Γιαννούλη για τις περιφερειακές εκλογές. Στο καφενείο του χωριού όπου βρέθηκαν υπήρξε διάλογος με τους θαμώνες για τι άλλο μα για το θέμα της Μακεδονίας .Εμβρόντητοι ( σύμφωνα πάντα με τα όσα μας καταγγέλλονται ) οι θαμώνες άκουσαν από υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλό να τους αναπτύσσει τις θέσεις του  ( προσωπικές εννοείται )  περί της καταγωγής  των κατοίκων του Ν Σερρών που κατάγονται από πρόσφυγες που ήρθαν το 1922 από την περιοχή της Ανδριανούπολης και της Μικρασιας .
 Εννοείται οτι ο συγκεκριμένος υποψήφιος (  σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ) αμφισβήτησε ευθέως την ελληνική καταγωγή
Μεταφέρουμε την πληροφορία ( χωρίς να την υιοθετούμε )  και περιμένουμε από τους Σερραίους υποψηφίους του κ Γιαννούλη να απαντήσουν για το πως και για το αν έγινε το παραπάνω περιστατικό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.