Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Δήμος Σερρών : Προεκλογικές υποσχέσεις του Πέτρου Αγγελίδη ????

Εργασίες  για την ανακαίνιση του κτιρίου του
κληροδοτήματος Αποστολίδη ξεκίνησε ο δήμος Σερρών ( και ορθώς θα πούμε αφού το οίκημα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση ) .Τον χώρο επισκέφθηκαν  ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο αντιδήμαρχος κ Ηλίας Γκότσης  οι οποίοι έκαναν και  δηλώσεις στα Σερραικά ΜΜΕ ενώ απεστάλει και το σχετικό δελτίο τύπου .
Ενω λοιπόν στο δελτίο τύπου γίνεται λόγος για πρόθεση του δήμου να προστατέψει την δημοτική περιουσία ( και ορθώς ) χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για το πως θα χρησιμοποιηθεί το κτίριο .Μ ιλώντας στους Σερραίους δημοσιογράφους  οι δύο άνδρες ανακοίνωσαν οτι ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το πέρας των εργασιών για την στέγαση  ενός ή και δύο νηπιαγωγείων .
Και μπαίνει το ερώτημα υπάρχει πράγματι προγραμματισμός ( αν ναι γιατί δεν ανακοινώθηκε από την αρχή )  ή απλώς μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πετάξαμε και μια προεκλογική υπόσχεση η οποία έτσι και αλλιώς και δεν κληθούμε να υλοποιήσουμε. Αφού οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο του 2019 πράγμα που σημαίνει οτι η νέα δημοτική αρχή θα αποφασίσει 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.