Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Δήμος Σερρών : ¨¨Αδειασμα ¨¨ της Κατερίνας Μαυρίδου για την κοπή των δέντρων του 23ου Δ.Σ

 Θέση στην καταγγελία της υποψηφίας δημοτικού συμβούλου της παράταξης Φωτιάδη  κ Αικατερίνης Μαυρίδου Δήμος Σερρών : Καταγγελία - Αυτό δεν είναι κλάδεμα...έγκλημα είναι! 

Για την κοπή των δέντρων που βρίσκονται στο προαύλιο του 23ου Δημοτικού σχολείου. Πήρε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Δια στόματος του προέδρου αδειάζουν την κ Μαυρίδου αφού όπως ανέφερε ο πρόεδρος τα δέντρα κόπηκαν κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ του συλλόγου. Αφού η κατάσταση των δέντρων ήταν κακή και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού των μαθητών . Μάλιστα όπως ανέφερε το πολύ χαμηλό  κλάδεμα κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου τα δέντρα να δυναμώσουν . 

Στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος απάντησε η κ Μαυρίδου η οποία παραπάμπει 

στις φωτογραφίες των κομένων δέντρων \

 

\Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ







Αγαπητό SerresBomb για την πληρότητα του άρθρου θα σε παρακαλούσα δίπλα από την απάντηση του κυρίου Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Kηδεμόνων να δημοσιεύσεις και τις φωτογραφίες με το "χαμηλό κλάδεμα" για το οποίο νιώθει τόσο περήφανος...

Όσον αφορά την επικινδυνοτητα των δέντρων θα ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω τον κύριο Πρόεδρο γιατί δεν ενδιαφέρθηκε νωρίτερα να κλαδεφτουν τα δέντρα και τα άφησε να καταλήξουν  επικίνδυνα (σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα) για τα παιδια;

πάντα ενυπόγραφα,
Μαυριδου Αικατερίνη
Υποψηφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Στ.Φωτιάδη.


Υ.Γ. Όσο για το που θα παίζουν τα παιδιά το καλοκαίρι που θα ανάβουν τα τσιμέντα και θα βράζει ο τόπος ξέχασε να μας πει ο κύριος Πρόεδρος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.