Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών: Συναντήσεις του υποψηφίου περιφερειάρχη Χρήστου Παπαστεργίου

Ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος
Παπαστεργίου, βρέθηκε για μια ακόμη φορα στις Σερρες προκειμένου να συναντήσει, συνοδευόμενος απο στελέχη της παράταξης του, το Σωματείο Εστιατόρων Νόμου Σερρών, με τον Προέδρου και τα μέλη του οποίου, αφενός συζήτησαν τα προβλήματα του κλάδου τους και τις κατάλληλες λύσεις σ αυτά, αφετερου αναπτύχθηκαν προτασεις για την τουριστική ανάπτυξη της Περ. Ενοτ. Σερρών.
Στην συνέχεια, επισκέφτηκε το Γ. Νοσοκομείο Σερρών και ενημερώθηκε τοσο απο τον Πρόεδρο και εκπροσωπους του Σωματείου Εργαζομένων αλλα και τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου Νοσοκομειακών Ιατρών, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομειακό ίδρυμα της π.ε Σερρών και τις συνθηκες εργασιας του προσωπικού του.
Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών προκειμένου να ενημερωθεί απο τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματεα του ΔΣΣ, Οχι μόνο για το μείζον ζήτημα των κτιριακών υποδομών, αλλα και το σύνολο των δυσκολιών της Δικαιοσύνης.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μιας εφ ολης της υλης συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, στην δημοσιογράφο Μαρια Ναβαλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.