Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Σερρών : Να παραιτηθεί ο Ηλίας Γκότσης

Αποτέλεσμα εικόνας για γκοτσησ σερρεσΤην παραίτηση του αντιδημάρχου Ηλία Γκότση
ζητά ο δημοσιογράφος Γιώργος Καπετανιος. όπως σημειώνει ο κ Καπετάνιος





<< Είναι πλέον πασιφανής η πολιτική ανεπάρκεια του αντιδημάρχου, που δεν κατάλαβε ακόμη πως είναι άλλο να αντιμετωπίζεις ένα φυσικό φαινόμενο αποτελεσματικά και άλλο να τελείς πολιτικούς γάμους ή να βγάζεις σέλφι. Δεν φταίνε οι πολίτες, αν κάποιος μετά από 30 χρόνια στις καρέκλες του δημαρχείου δεν έχει μάθει τα βασικά και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Και ευτυχώς γύρισε μετά ο καιρός σε βροχή και δεν είδαμε (είδανε) τα χειρότερα.
Εάν είχε ευθιξία μετά και από αυτό το φιάσκο, αντί να πανηγυρίζει θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.
>>


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ....
Δεν είναι κακό να πολεμάς και να μην φέρνεις αποτέλεσμα. Κακό είναι να νομίζεις ότι πολεμάς.
Ο αντιδήμαρχος Σερρών Ηλίας Γκότσης αρμόδιος για την πολιτική προστασία και παλλαϊκή άμυνα (τι τίτλος και αυτός) για μια ακόμη φορά σε χιονοκακοκαιρία δεν τα κατάφερε.
Ασυντόνιστες οι υπηρεσίες, ανοργάνωτες, σχολεία που ανοιγόκλειναν, αστικά λεωφορεία που σταμάτησαν τα δρομολόγια, απροσπέλαστοι δρόμοι, μεγάλη καθυστέρηση και κακή εφαρμογή του όποιου σχεδίου, είχαν ως αποτέλεσμα την ανεπαρκή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και την δημιουργία πολλών προβλημάτων σε όλον το δήμο Σερρών και την άσκοπη ταλαιπωρία των δημοτών. Μια εικόνα που ανάγλυφα παρουσιάσατε όλοι εσείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κανείς δεν ζήτησε να λειτουργήσουν όλα τέλεια, αλλά θα μπορούσε η κατάσταση να αντιμετωπισθεί σαφώς πιο αποτελεσματικά.
Είναι πλέον πασιφανής η πολιτική ανεπάρκεια του αντιδημάρχου, που δεν κατάλαβε ακόμη πως είναι άλλο να αντιμετωπίζεις ένα φυσικό φαινόμενο αποτελεσματικά και άλλο να τελείς πολιτικούς γάμους ή να βγάζεις σέλφι. Δεν φταίνε οι πολίτες, αν κάποιος μετά από 30 χρόνια στις καρέκλες του δημαρχείου δεν έχει μάθει τα βασικά και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Και ευτυχώς γύρισε μετά ο καιρός σε βροχή και δεν είδαμε (είδανε) τα χειρότερα.
Εάν είχε ευθιξία μετά και από αυτό το φιάσκο, αντί να πανηγυρίζει θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Και αφού δεν την έχει ο ίδιος, ας αναλάβει ο δήμαρχος να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του καθώς εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής, πολλάκις.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.