Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Τα πολιτικά ρετάλια του Ανδρέα στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη

Τα πολιτικά ρετάλια του Ανδρέα Παπανδρέου που εάν δεν υπήρχε εκείνος δεν θα τα γνώριζε ούτε ο θυρωρός της
πολυκατοικίας τους συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη για την ονομαστική του εορτή. Σ΄αυτά προστέθηκε και ο Ανδρέας από τα Lidl Aλέξης Τσίπρας.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ολοι αυτοί υπάρχουν εξαιτίας της απουσίας αισθητικής του Ελληνα λαού ο οποίος παρακολουθεί με το βλέμμα της αγελάδος το πολιτικό τσίρκο όλων των αποχρώσεων να εξευτελίζεται στους δέκτες του. Αλλά επειδή ο Ελληνας λαός έχει εδώ και χρόνια απωλέσει κάθε ίχνος αισθητικής και αξιοπρέπειας θα μπορούσε να ψηφίσει ακόμη κι αυτή τη θλιμένη καουμπόυσα Μαρίνα Πατούλη για πρωθυπουργό.

Οποιος παρακολούθησε τη πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή και δεν ντράπηκε που είναι ψηφοφόρος στην Ελλάδα-επειδή αυτός τους επέλεξε να τον εκπροσωπούν-είναι για πολλές κλωτσιές. Είναι κατάντια να επροσωπούν τον Ελληνα λαό αυτά τα 300 αλλαλάζοντα κύμβαλα. Είναι ακόμη μεγαλύτερη κατάντια μια και αυτά τα σούργελα είναι εικόνα του Ελληνα λαού. Είναι ο καθρέφτης του. Οποιος Ελληνας ντρέπεται γι΄αυτά τα 300 σούργελα ας πάρει πρωτοβουλία να τα αντικαταστήσει-διαφορετικά θα πεθάνουμε όλοι βουτηγμένοι στα σκατά.
Μάλιστα στη διάρκεια αυτής της ταγαροσύναξης στην οικία Λιβάνη ο Τζανακόπουλος εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κασιμάτη:
-H Εφη Αχτσιόγλου είναι η πιο ωραία γυναίκα υπουργός της Ευρώπης.
Λίγο πιο κει ο Κίμων Κουλούρης πλησίαζε τον Τσίπρα και του έλεγε σύμφωνα με πληροφορίες
-Αλέξη, σκίσε τον Μητσοτάκη…
(Κάποια άλλη λέξη χρησιμοποίησε στη θέση του σκίσε)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θέματος εδώ και 45 χρόνια το σπίτι του Αντώνη Λιβάνη, την ημέρα της γιορτής του αποτελεί σημείο συνάντησης του όλου ΠΑΣΟΚ. Εκεί βρέθηκαν και χθες κορυφαία στελέχη του Κινήματος, προκειμένου να ευχηθούν στον στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται και… συνωστισμός στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες η κυριαρχία των πρώτων ήταν απόλυτη σε σημείο που ο Αλέκος Φλαμπουράρης να… διαμαρτυρηθεί!
Η Φώφη μας εμποδίζει, είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο υπουργός Επικρατείας, καθώς τα στελέχη του κόμματός του δε μπορούσαν να μπουν στο σπίτι του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι: «Πάντα εγώ θα σας μπλοκάρω»!
Ήρθαν θα άγρια να διώξουν τα ήρεμα, είπε χαρακτηριστικά ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο protothema.gr και καυτηρίασε την πολιτική διάσταση που επιχειρούν κάποιοι να δώσουν στην τυχαία συνάντηση Φώφης Γεννηματά- Αλέξη Τσίπρα.
Στο πλαίσιο αυτό, μας περιέγραψε τη σκηνή: «Η πρόεδρος ήταν ήδη στου Αντώνη όταν ήρθε ο πρωθυπουργός και ο διαλογός τους ήταν ο εξής: Γειά σου Φώφη- Γειά σου Αλέξη».
Ο πρωθυπουργός δεν κάθισε πολύ. Ήπιε λίγο κρασί ευχήθηκε στον Αντώνη Λιβάνη και αποχώρησε. Αλλά οι πνιγμένοι από τα μαλλιά πιάνονται, συνέχισε, επισημαίνοντας ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να βγάζουν πολιτικά συμπεράσματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Στο σπίτι του ηλικίας 93 ετών Αντώνη Λιβάνη στην Κηφισιά βρέθηκε το «όλον» ΠΑΣΟΚ: Η Φώφη Γεννηματά, ο Μιλιτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Θανάσης Τσούρας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηαίων Παύλος Γερουλάνος, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Κίμων Κουλούρης και πολλοί άλλοι.
Στη γιορτή του Αντώνη Λιβάνη βρέθηκε όμως και σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συμπεριλαμβανομένου. Για να ευχηθούν στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πέρασαν από το σπίτι στην Κηφισιά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Χρήστος Σπίρτζης, η Μαριζίλα Ξενογιαννακοπούλου, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Μάρκος Μπόλαρης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και πολλοί άλλοι.
Ολα τα σουξέ της πίστας.
Μόνο ο Πάκης απουσίαζε, αλλά αυτός μπορεί να πήγε ξημερώματα και να μην τον πήρανε χαμπάρι…
 
 
 
 https://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.