Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΝΟΔΕ Σερρών : Ένας ¨¨Σερραίος ¨¨ υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα για τα ονόματα των
υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα γαλάζια ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές . Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι και του προέδρου του Πανελλήνιου συλλόγου των φυσιοθεραπευτών κ Πέτρου Λυμπερίδη  ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Ν Σερρών

Διαβάστε το δημοσιευμα
 Αποτέλεσμα εικόνας για λυμπεριδης

 ΗΜΑΘΙΑ
Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, καθώς και ο πρώην βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Επίσης, στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο λέγεται ότι θα ενταχθούν οι περιφερειακοί σύµβουλοι Νίκη Καρατζούλα και Στάθης Σαρηγιαννίδης, ο δηµοτικός σύµβουλος Βέροιας Ζήσης Πατσίκας, ο Πέτρος Λυµπερίδης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, ο δικηγόρος Προκόπης Μπίλης, ο γιατρός Γιώργος Μηνάς, ο Κώστας Ζιώγας, καθώς και ο Αργύρης Γκαµπέσης, πρώην διοικητής του νοσοκοµείου «Παπανικολάου». Τα ονόµατα δύο αγροτών «παίζουν» επίσης για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και πρόκειται για τον Νίκο Λολιόπουλο και τον Στέργιο Κίρτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.