Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Δήμου : Κατάντησαν πανηγύρι την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης δημου σερρεσ Τα πυρά του καρτά της δημοτικής αρχής εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ
κ Γιάννης Δήμου ο οποίος καυτηριάζει την ανεπάρκεια του δήμου Σερρών στο θέμα του χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης .Αλλά και στον τρόπο διοργάνωσης της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ των Ευχών την οποία χαρακτηρίζει πανηγύρι


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Κ ΔΗΜΟΥ 

15/12/2018 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!! ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ 2013 [ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΧΡΟΝΙΑΣ], ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, [ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ] ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΄΄ΣΥΓΝΩΜΗ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.