Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Σέρρες : Σε λειτουργία η πρώτη ΤΟΜΥ

Η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Σερρών λειτουργεί από τις 8 Οκτωβρίου στην οδό Πρ. Χριστοφόρου 25 του Δήμου Σερρών (στο κτίριο όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του  ΙΚΑ Σερρών).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την
έναρξη λειτουργίας της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Σερρών, η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, επί της οδού Πρ. Χριστοφόρου 25 του Δήμου Σερρών, τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.
Η 1η Τ.ΟΜ.Υ Σερρών είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Γενικός Ιατρός, Παιδίατρος) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 7:00 έως τις 15:00.
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2321058929, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tomy_serres1@4ype-pedy.gr.
Έργο των Τ.ΟΜ.Υ είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό.
Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Α.ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ
Διοικητής
4ης Υγειονομικής Περιφέρειας
Μακεδονίας και Θράκης»

Δείτε πως κάνουμε την εγγραφή στον οικογενειακό γιατρό εδώ 

Δείτε εδώ την αίτηση εγγραφής στον οικογενειακό γιατρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.