Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Σύριζα Σερρών : Συνέχιση του αγώνα για μια καλύτερη ζωή

Σαράντα πέντε  χρόνια μετά, η  εξέγερση του
Πολυτεχνείου  ενάντια στην χούντα, παραμένει φωτεινός φάρος κι οδηγός κάθε δημοκρατικού αγώνα.
Το Πολυτεχνείο ζει, γιατί τα αιτήματά του είναι πάντα επίκαιρα.
Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να μην ξεχάσουμε τους αγώνες που έδωσε ο ελληνικός λαός για την ανατροπή της δικτατορίας και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας
 Θυμόμαστε την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, τη Νομική, αλλά και τα κολαστήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ, τους τόπους εξορίας και μαρτυρίου ,  κάθε μέρος όπου άνθρωποι φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, στη μάχη για την υπεράσπιση πανανθρώπινων αξιών και ιδανικών.
 Μια μέρα σαν αυτή,  τιμάμε  κάθε πράξη αντίστασης.
Έχουμε χρέος να θυμόμαστε, αλλά και υποχρέωση να συνεχίζουμε τον αγώνα.
Ο καλύτερος  τρόπος για να τιμήσουμε ουσιαστικά  τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, τη μνήμη όλων όσοι αντιστάθηκαν στη χούντα,  είναι η συνέχιση του αγώνα για  μια καλύτερη ζωή, για Ελευθερία, Δημοκρατία, κοινωνική Δικαιοσύνη.
Ο  Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, κάθε δημοκρατικό πολίτη να συμμετάσχει μαζικά στις επετειακές εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου σε όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 17/11/2018 και ώρα 18.00 μμ συμμετέχουμε στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ & το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΣΕΡΡΩΝ μπροστά στο κτίριο του Εργατικού  Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.